Evenimentul Zilei > Actualitate > SINUCIGAŞUL de la Spitalul Universitar a lăsat trei bilete de adio: „Vreau să fiu INCINERAT”
SINUCIGAŞUL de la Spitalul Universitar a lăsat trei bilete de adio: „Vreau să fiu INCINERAT”

SINUCIGAŞUL de la Spitalul Universitar a lăsat trei bilete de adio: „Vreau să fiu INCINERAT”

Un bărbat internat la Spitalul Universitar din Bucureşti s-a sinucis în această dimineaţă, în jurul orei 8.00.

UPDATE 14.30. Anchetatorii au intrat în posesia a trei bilete de adio în care bărbatul de 42 de ani îşi exprima regretul pentru gestul său. Este vorba de un pacient din Piteşti. Din informaţiile strânse de poliţiştii criminalişti reiese că omul era internat pentru colică biliară. El s-a aruncat de la balconul comun, aflat la capătul holului din Secţia "Chirurgie".
Nici pacienţii şi nici personalul medical nu îşi explică gestul său, mai ales că, susţin surse medicale,  "piatra la bilă" nu e un diagnostic atât de grav. "Au fost găsite trei înscrisuri în care bărbatul îşi exprima regretul pentru gestul său. Într-unul a spus că vrea să fie incinerat", au precizat pentru EVZ surse din rândul anchetatorilor. 
UPDATE 13.30 Surse din poliție au precizat pentru EVZ că în acest moment sunt audiați martori din rândul pacienților și al personalului medical pentru a se stabili dacă bărbatul a căzut din greșeală, a fost împins de cineva ori s-a sinucis.
Din primele informaţii, bărbatul s-a aruncat în gol de la etajul 7 al spitalului.
Managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, Cătălin Cârstoiu, a declarat că pacientul avea aproximativ 40 de ani. Bărbatul era internat la Secţia Chirurgie a spitalului Universitar.

Un echipaj de prim ajutor a ajuns la faţa locului la ora 8.05, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Vasile Daniel, însă, bărbatul era decedat.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: