Simona Halep s-a întors azi acasă. „Nu pot să câştig chiar tot”

Simona Halep s-a întors azi acasă. „Nu pot să câştig chiar tot”

Simona Halep, care, din cauza unei accidentări, a abandonat ieri în primul tur al turneului de la Dubai, s-a întors în România.

Simona Halep a părut destinsă la revenirea în ţară. „Nu pot să câştig chiar tot, eu o să joc cât pot de bine şi să aduc bucurii. La Paris am pierdut în primul tur, aşa că se poate să pierd oricând. Cred că am realizat ceva frumos până acum, dar cred că pot şi mai mult”, a spus Simona Halep.

Constănţeanca a mai vorbit despre locul său în ierhia WTA, dar şi despre cea mai bună jucătoare de tenis din lume.

„Cu Serena este şi va fi întotdeauna foarte greu să joc un meci şi să îl şi câştig. Chiar nu mă gândesc la Serena pentru că nu mă împiedică ea cu nimic.

Ne puteți urmări și pe Google News

Eu dacă îmi fac treaba la turneele mele şi bat pe cine pot eu să bat atunci sunt bucuroasă. Eu nu trebuie să o bat pe Serena ca să mă împlinesc.

Joc bine şi sper să urc cât mai mult în clasament. E foarte greu să ajung numărul 1, Serena e foarte departe. Nici nu m-am gândit la asta niciodată. Eu mă gândesc doar să joc cu plăcere fiecare turneu şi să am grijă de sănătatea mea.

Am auzit şi eu că aş putea ajunge pe locul 7 dacă la Dubai se întâmplă pe acolo ceva... nu ştiu, eu nu mă prea pricep la clasamente. Nu am vorbit cu Sorana, sunt singură că poate să o bată pe Sara Eranni pentru că joacă bine. Aştept cu nerăbdare să ajung şi pe 7, dacă se va putea după Dubai, bine, dacă nu, după. Eu vreau să ajung acolo prin munca mea”, a spus Simona Halep.