Simona Halep, mărturisiri despre cea mai grea perioadă din viața sa. „Așteptarea a fost un calvar”

Simona Halep, mărturisiri despre cea mai grea perioadă din viața sa. „Așteptarea a fost un calvar” Sursa: Facebook/ Simona Halep

Simona Halep a decis să împărtășească gândurile sale și să discute despre una dintre cele mai dificile perioade pe care le-a întâmpinat în cariera sa, dar și în viață.

Simona Halep a fost suspendată din competițiile de tenis începând cu data de 7 octombrie 2022. Totul ca urmare a identificării unei cantități mici de Roxadustat într-o probă de urină recoltată în timpul ediției anterioare a US Open.

Simona Halep, despre „calvarul” pe care l-a trăit de când a fost suspendată

În cadrul unui interviu acordat Eurosport, jucătoarea de tenis a povestit despre momentele dificile pe care le-a trăit atunci când a aflat că verdictul în cazul său a fost amânat din nou.

Este important de menționat că Halep nu va putea participa la ediția de anul acesta a US Open. Cu două titluri de Grand Slam în palmares, ea se pregătește să împlinească 32 de ani pe 27 septembrie.

Ne puteți urmări și pe Google News
Simona Halep, tenis, jucătoare de tenis

Simona Halep: Sursafoto: EPA/MARTIN DIVISEK

„Am refuzat de fiecare dată să cred că se va mai amâna încă o dată pentru că îmi doream foarte mult să fiu judecată. Indiferent de rezultat, mereu am spus că vreau să fiu audiată şi să vedem ce se întâmplă.

Aşteptarea a fost un calvar, pentru că în viaţă incertitudinea şi faptul că nu ai nicio putere îţi creează mari dificultăţi, e greu să trăieşti în stilul acesta”, a declarat Simona Halep.

Sportiva are încredere în viitor

Sportiva păstrează speranța că verdictul va fi în favoarea sa și că va reveni cât mai curând pe terenul de tenis. În interviul acordat, fostul lider al clasamentului WTA a împărtășit și gândurile sale pline de speranță, subliniindu-și determinarea zilnică.

Halep a emanat un optimism contagios și a vorbit cu încredere în viitor.

„A fost o perioadă în care am avut foarte multe speranţe de la o amânare la alta. M-am antrenat intens, mi-am dorit să fiu pe teren, am început să privesc tenisul altfel şi am apreciat fiecare zi petrecută la antrenament.

Dar, de fiecare dată când se amâna audierea, parcă primeam o lovitură puternică şi mă descurajam din nou”, a explicat Simona Halep.

Sportiva spune că în această perioadă au fost foarte multe suişuri şi coborâşuri. Dar, cu toate acestea, poate să spună că a gestionat destul de bine  situația. Mai mult, nu și-a pierdut plăcerea de a juca tenis.