Evenimentul Zilei > Actualitate > Simona Halep a revenit în România și a refuzat să fie primită la Salonul Oficial. „Am simțit că vine sfârșitul lumii”
Simona Halep a revenit în România și a refuzat să fie primită la Salonul Oficial. „Am simțit că vine sfârșitul lumii”

Simona Halep a revenit în România și a refuzat să fie primită la Salonul Oficial. „Am simțit că vine sfârșitul lumii”

Simona Halep a revenit în țară, duminică după-amiază, și nu a mai vrut să fie întâmpinată la Salonul Oficial al Aeroportului Otopeni, la fel ca în 2014.

Simona Halep s-a întors în România, după ce a disputat finala de la Roland Garros, împotriva letonei Jelena Ostapenko. Dacă în 2014, , după ce a luptat pentru trofeu cu rusoaica Maria Șarapova, tenismena din Constanța a fost întâmpinată la Salonul Oficial al Aeroportului Otopeni, de această dată, Halep a refuzat onoarea. Simona a explicat că, pe moment, a fost extrem de dezamăgită, pentru că n-a reușit să câștige trofeul de la Roland Garros.

„Emoțional a fost greu după meci, am simțit că vine sfârșitul lumii pentru moment, dar e o nouă zi şi trebuie să o iau de la capăt. Cu siguranță mă va ambiționa să pot să trec de acest prag. Am fost de două ori în finală şi nu am reușit să câștig, poate a treia oară va fi cu noroc", a spus Halep.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: