Evenimentul Zilei > Actualitate > VEDETA de la ANTENA a RUPT TĂCEREA. DECLARAȚII INCENDIARE despre DIVORȚ
VEDETA de la ANTENA a RUPT TĂCEREA. DECLARAȚII INCENDIARE despre DIVORȚ

VEDETA de la ANTENA a RUPT TĂCEREA. DECLARAȚII INCENDIARE despre DIVORȚ

Răzvan Simion, vedeta matinalului de la Antena 1 și fosta lui soție, Diana au tăit una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din showbiz-ul românesc. În urma mariajului care a durat 15 ani, aceștia au împreună noi copii absolut superbi. Cu toate că iubirea lor a fost sinceră, în urmă cu 5 ani, aceștia au decis să divorțeze.

Diana  Simion făcut dezvăluiri despre fosta ei căsnicie alături de matinalul de la Neața. „Am admirat mereu la Răzvan, în toți cei 15 ani trăiți împreună, discreția și atenția cu care a avut grijă de intimitatea noastră, de viața noastră privată, și trebuie să recunosc că mă întristează să văd cum, din nevoia de a-și anula regretele și sentimentele de vinovăție (pe care le-am simțit amândoi într-o mai mică sau mai mare măsură), alege acum să nege și să modifice amintirile noastre minunate și momentele fericite, nu puține, de care am avut parte. Am trăit împreună o bună bucată din viețile noastre, am crescut împreună, am crezut împreună în tot ceea ce a însemnat „noi”, am fost cei mai buni prieteni, ne-am sprijinit și susținut în cea mai frumoasă perioadă a vieții, dar și cea mai grea, anii tinereții, când nu ai nimic în afară de entuziasm și două inimi întregi, și construiești totul de la zero…”, a declarat, pentru Wowbiz.ro, Diana Simion.

“El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum și eu fac parte din el, din trecutul lui, am trăit o poveste de iubire de care nu mulți au parte, și îmi doresc din suflet ca măcar amintirile noastre să rămână vii și nepătate de mizeriile care au făcut țăndări povestea noastră. Au trecut aproape cinci ani de când ușile acestei povești au fost închise, și tot ce îmi doresc acum e să nu le mai forțeze nimeni. Cât despre adevăr, el va rămâne mereu cel știut și trăit de noi, și niciodată nu va putea fi cu adevărat înlocuit de ranjestul strâmb al măștii care poartă semnătura „adevărului” în fața reflectoarelor”, a conchis fosta soție a lui Răzvan Simion.

În vârstă de 38 de ani, Răzvan Simion a oferit un interviu sincer și emoționant în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” despre primul mariaj și divorțul de Diana, mama copiilor săi. Matinalul de la Antena 1 a dezvăluit ,scrie ă nu regretă pasul făcut și că i-a înțeles supărarea fostei soții.

„Dacă aş regreta aş fi încă acolo… lucrurile s-au consumat! Sunt relaţii care ard repede, dar care stau pe făgaşul ăsta un timp! S-au terminat lemnele din sobă! Nici nu le mai citeam, oricum era foarte greu să discern ce s-a zis, ce s-au umflat, nu m-am ambalat. Am înţeles şi supărarea ei, n-am răspuns… cred că n-am răspuns niciodată!”, a declarat Răzvan Simion în cadrul emisiunii XNS, scrie Cancan.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: