Răzvan a anunțat de curând că pregătește lansarea primului album al artistei. Prezentatorul TV a ținut să dea detalii despre reinventarea Lidiei ca artistă și despre primul album al acesteia.

Într-un interviu pentru Libertatea, Răzvan Simion a declarat că pe lângă piesa deja cunoscută „Cămașa”, a doua de pe album va fi „Săru’mâna mamă”, o piesă pe care oricine o poate dedica mamei sale.

„Noi ne-am strâns o gașcă foarte frumoasă la Epic Records. Suntem pe o stradă unde se scrie foarte multă muzică. O să aflați despre ce este vorba. Pregătim pentru toamna acestui an primul album al Lidiei. Prima piesă de pe album a fost „Cămașa”, a doua este „Săru’mâna mamă”, o piesă sensibilă ce cumva a fost asumată de Lidia, dar crede-mă poți să i-o dedici și tu mamei tale. Cei care o ascultă o pot împacheta ca pe o felicitare și de 8 martie, de Ziua Internațională a Femeii s-o „arunce” spre mamele lor. Urmează o vară și o toamnă interesante. Ne pregătim de un alt vibe, o altă Lidia. Este un videoclip în care Lidia cântă foarte puțin și este doar de stare”, a declarat Răzvan.

„Lidia spune că m-am implicat mult sau am o mare amprentă. Nu este meritul meu. Avem o echipă de oameni ce o simt foarte bine pe Lidia și pun notele de fapt pe corzile sufletului ei. E o relație de prietenie și apoi de colaborare. Ei fac toată treaba acolo, eu fac cafelele. Foarte bune însă să îi țin noaptea târziu la muncă”, a mai spus prezentatorul TV.