Evenimentul Zilei > Actualitate > SECRETUL unei SILUETE perfecte dezvăluit de o VEDETĂ din România. Cum a reușit să SLĂBEASCĂ 15 kilograme
SECRETUL unei SILUETE perfecte dezvăluit de o VEDETĂ din România. Cum a reușit să SLĂBEASCĂ 15 kilograme

SECRETUL unei SILUETE perfecte dezvăluit de o VEDETĂ din România. Cum a reușit să SLĂBEASCĂ 15 kilograme

La aproape 50 de ani, una dintre cele mai frumoase artiste din România a reușit să se mențină din punct de vedere fizic la un nivel ridicat.

Şi nu, nu a arătat dintotdeauna aşa. Este vorba despre Sanda Ladoşi. Artista a acordat un interviu în exclusivitate pentru Star Matinal de Weekend de la Antena Stars şi a povestit cum a slăbit drastic, într-un timp foarte scurt.

"Am slăbit foarte tare şi din nemâncat. Practic nu puteam mânca, nu puteam dormi. Eram atât de preocupată şi de ocupată, încât nu puteam să mănânc şi să dorm. Am slăbit, era evident să slăbesc", mărturiseşte artista. Dacă a ajuns să aibă o siluetă de invidiat, acum nu se dă bătută şi încearcă să se menţină în continuare în formă. Într-adevăr, secretul ei este unul care te pune la muncă, însă merită din plin. "Nu ţin o dietă în mod special, dar fac foarte multă mişcare. Sport mult şi alergat în special. Mie îmi place să alerg, fac foarte multe stadioane", mai adaugă Sanda Ladoşi.