Holly Madison, fosta iubită a lui Hugh Hefner, are silicoane de un milion de dolari

Holly Madison, fosta iubită a lui Hugh Hefner, are silicoane de un milion de dolari

Holly Madison s-a alăturat unui lung şir de celebrităţi care au plătit bani grei pentru a-şi asigura cele mai de preţ părţi ale corpului.

Din precauţie sau din excentricitate, celebrităţile americane au obiceiul de a-şi asigura sursele de venit: Faimosul critic culinar Egon Ronay şi-a asigurat papilele gustative pentru 400.000 de dolari, Rod Stewart şi-a asigurat vocea pentru 6 milioane de dolari, iar Holly Madison şi-a asigurat, de curând, sânii, pentru un milion de dolari.

Fosta iubită a lui Hugh Hefner a explicat că a decis să-şi asigure sânii, măriţi în trecut cu ajutorul chirurgiei estetice, pentru a se proteja pe ea însăşi şi pe colaboratorii spectacolului "Peepshow", pe care îl susţine în Las Vegas. Creat în 2009, "Peepshow" este un spectacol burlesc organizat la Hotelul Planet Hollywood, în cadrul căruia Holly Madison apare fără sutien.

"Am auzit că diverse persoane îşi asigurau diverse părţi ale corpului, aşa că m-am gândit «de ce nu?» Dacă sânii mei ar păţi ceva, atunci aş rămâne câteva luni bune fără muncă şi aş pierde milioane de dolari. Aşa că m-am hotărât să-mi protejez valorile", a spus vedeta în vârstă de 31 de ani, care a apelat la compania de asigurări londoneză Lloyd's.

Ne puteți urmări și pe Google News

La fel ca multe alte americance, Holly Madison îi datorează celebritatea lui Hugh Hefner, fondatorul imperiului Playboy. După câteva vizite făcute la Vila Playboy, Hugh Hefner i-a propus, în 2001, să se mute acolo şi să devină una dintre cele şapte prietene oficiale ale sale. A promovat după numai un an, devenind preferata lui Hefner şi mutându-se astfel în dormitorul acestuia.

Dornică să-l ducă pe Hugh Hefner la altar şi să-i facă urmaşi

În 2005, a început să joace în reality show-ul "The Girls Next Door", axat pe viaţa ei şi a celorlalte două prietene de atunci ale lui Hugh Hefner: Kendra Wilkinson şi Bridget Marquardt. Madison a declarat în mai multe rânduri că şi-ar fi dorit să se mărite şi să aibă copii cu fondatorul Playboy, însă acesta a fost de o altă părere. "O iubesc pe Holly foarte mult şi cred că ne vom petrece tot restul vieţii împreună, însă nu pot să mă împac cu ideea de căsătorie. E o chestie de opţiune personală: n-am avut prea mare noroc cu căsniciile", a spus Hefner într-un interviu din 2008. Holly Madison l-a părăsit câteva luni mai târziu, probabil dezamăgită de declaraţia iubitului cu secole bune mai în vârstă decât ea.

CARIERĂ

De la reality show-uri la spectacole burleşti în Vegas

După despărţirea de Hugh Hefner, Holly Madison a renunţat şi la proiectul "The Girls Next Door". A primit însă propriul reality show în acelaşi an, de la reţeaua americană "E!". Emisiunea prezintă viaţa pe care frumoasa blondă o duce în Las Vegas, unde joacă în spectacolul burlesc "Peepshow".

Tot în 2009, a participat la cel de-al şaselea sezon al emisiunii "Dancing with the Stars". Madison a recunoscut că a trebuit să piardă câteva kilograme pentru spectacolul "Peepshow", în care renunţă la sutien.

"Iniţial, m-am simţit nedreptăţită când producătorii mi-au spus că trebuie să slăbesc. Însă e important să ai în jur oameni care sunt dispuşi să îţi spună adevărul", şi-a amintit vedeta. <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/4H86QlARwyc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>