Potrivit IJP Suceava, Gheorghe N. (45 ani) conducea, aseară, un autoturism Dacia 1310 Break, a fost oprit în trafic, pentru control, pe raza localităţii Siminicea de lucrătorii Postului de Poliţie Siminicea. Proprietarul maşinii a fost testat cu fiola în sediul poliţiei, iar rezultatul fiind pozitiv, oamenii legii i-au solicitat permisul de conducere, dar bărbatul a spus că trebuie să meargă să-l ia din maşină.
           
Şoferul şi poliţiştii au constatat însă că maşina a dispărut din faţa sediului Poliţiei. Poliţiştii au început imediat căutările pe raza localităţilor Siminicea şi Dumbrăveni.
           
Autoturismul a fost identificat pe un drum comunal din satul Sălăgeni, comuna Dumbrăveni, fără avarii vizibile la exterior, dar avea urme de distrugere la mai multe fire din bord, iar pedala de acceleraţie era ruptă.
           
În urma audierii unuia dintre tinerii aflaţi în maşină, s-a stabilit că autoturismul a fost pornit şi condus până la locul unde a fost găsit de Lucian R. (23 ani) din comuna Dumbrăveni, care a dispărut.
           
Proprietarul maşinii nu reclamă sustragerea altor bunuri sau valori din interiorul autoturismului, dar poliţiştii efectuează cercetări pentru furt calificat şi distrugere în acest caz..
           

Sursa: Mediafax

(14:29)