Evenimentul Zilei > Actualitate > Şi Crăciunul poate fi gustos şi sănătos. Salată de boeuf, chifteluţe, sărmăluţe şi cozonac în stil raw vegan
Şi Crăciunul poate fi gustos şi sănătos. Salată de boeuf, chifteluţe, sărmăluţe şi cozonac în stil raw vegan

Şi Crăciunul poate fi gustos şi sănătos. Salată de boeuf, chifteluţe, sărmăluţe şi cozonac în stil raw vegan

Pare greu de crezut, dar chiar există un meniu de Crăciun care este absolut raw-vegan.

Anca Alungulesei, expert în nutriţie, este cea care propune în cadrul unui workshop interactiv în stil raw vegan, un meniu gustos şi sănătos, fără ca acesta să însemne mii de calorii acumulate la o singură masă de sărbători.

Salată de boeuf, humus fără năut, icre, chifteluţe, sărmăluţe şi cozonac, toate în stil raw vegan, se vor regăsi pe masa de Crăciun. “Aceste feluri sunt atât de gustoase încât cu greu veţi simţi diferenţa între felurile gătite şi cele crude”, a declarat Anca Alungulesei, conform unui comunicat de presă.

Bunătăţile pentru masa de Crăciun vor fi pregătite de fiecare participant la workshop sub îndrumarea specialistului în nutriţie, degustate, dar pot fi luate şi acasă pentru că persoanele dragi să se bucure de un meniu  de 5 stele raw vegan.  De altfel, una dintre condiţiile participării la acest workshop este că doritorii să vină “cu burtă goală”, pentru că preparatele care trebuie degustate sunt şi multe, şi variate.

“Ce-ar fi că anul acesta să-ţi surprinzi familia, iubitul sau prietenii cu un meniu raw vegan, sănătos, uşor de pregătit şi plin de gust? Pentru Crăciunul acesta RawCoco îţi propune un meniu de 5 stele raw vegan din care să nu lipsească nici un preparat tradiţional!”, spune Anca Alungulesei

Care sunt beneficiile hranei raw vegane, cum se poate găti foarte gustos fără ingrediente de origine animală, dar şi cum se pot combină alimentele pentru o nutriţie sănătoasă sunt doar câteva dintre temele care vor fi dezbătute de participanţii la workshop-ul “Bunătăţi de Crăciun în stil raw vegan”, la data de 9 decembrie, de la ora 18:00.