Şi-a omorât nepotul pe motiv că era bolnav

Şi-a omorât nepotul pe motiv că era bolnav

O bucureşteancă, în vârstă de 56 de ani, s-a aruncat de la etajul 9 al unui bloc, ieri după- amiază, împreună cu nepoţelul ei, de doar 10 luni.

Potrivit declaraţiilor martorilor, în jurul orei 15.30, Liliana Duncă s-a legat cu un cearşaf de copil şi s-a aruncat de la etajul 9 al imobilului cu numărul 104, de pe Bulevardul Ion Mihalache, din sectorul 1 al Capitalei. La sosirea medicilor de pe ambulanţă, femeia era deja moartă, iar toate eforturile de resuscitare a copilului au eşuat, acesta decedând în drum spre Spitalul Floreasca.

O posibilă explicaţie pentru gestul extrem al femeii a fost descoperită de anchetatori în apartamentul acesteia, sub forma a două bileţele scrise, cu conţinut similar. Din textul acestora reiese că micuţul ar fi avut probleme de sănătate: „Ce trăiţi este o tragedie. Nu are rost să vă chinuiţi toată viaţa. E mai bine aşa“, scria într-unul dintre biletele adresate, cel mai probabil, părinţilor copilului. A doua parte a înscrisului este, în mare parte, indescifrabilă, însă anchetatorii au reuşit să deducă faptul că presupusa problemă a copilului ar fi legată de o boală a urechii.

În cel de-al doilea bilet, femeia schimbă tonul: „Ce trăim este o tragedie, dar e mai dureros ceea ce se va întâmpla. Nu vă las copilul să vă bateţi joc de el“. Părinţii au fost anunţaţi imediat de poliţişti, iar la momentul închiderii ediţiei, aceştia se aflau încă la Institutul de Medicină Legală.

Ne puteți urmări și pe Google News

Citiţi şi:   SENATUL EVZ: Nu-l judeca pe cel pe care-l ajuţi