Shrek revine pe marile ecrane anul viitor! Cine sunt principalii actori care vor juca în celebra animație

Shrek revine pe marile ecrane anul viitor! Cine sunt principalii actori care vor juca în celebra animație Casa lui Shrek. Sursa foto: Airbnb

DreamWorks Animation a anunțat oficial că Shreck revine pe marile ecrane. Practic al cincilea Shrek 5 urmează să fie lansat pe 1 iulie 2026. Gigantul verde va fi alături de însoțitorii săi, Prințesa Fiona și Donkey. Studioul a confirmat, de asemenea, că Mike Myers, Eddie Murphy și Cameron Diaz își vor relua rolurile vocale ca Shrek, Donkey și, respectiv, Fiona.

Știrea vine la 25 de ani de la lansarea filmului original și la 16 ani după ce Shrek Forever After a intrat în cinematografe. Regizat de Walt Dohrn, care a fost o forță creativă cheie în serial încă de la Shrek 2, Shrek 5 este gata să ofere senzațiile pe care fanii le iubesc.

Puss in Botts revine și el

În timp ce revenirea lui Antonio Banderas ca Puss in Boots este încă neconfirmată, popularitatea personajului său sugerează că fanii vor fi nerăbdători să-l revadă în acțiune. Franciza Shrek este a 18-a serie de filme cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Și a doua franciză animată cu cele mai mari încasări, mai exact 4,03 miliarde de dolari la nivel mondial.

Ne puteți urmări și pe Google News

Filmul original Shrek a încasat 487 de milioane de dolari la nivel global. Și a câștigat primul premiu al Academiei pentru cel mai bun film de animație, stabilind un nivel ridicat pentru succesorii săi. Continuarea sa, Shrek 2, a avut și mai mult succes, câștigând 928 de milioane de dolari la box office.

Donkey este posibil să aibă un spin-off

Deși filmele ulterioare, Shrek al treilea și Shrek Forever After, au primit mai puține aprecieri au reușit totuși să încaseze peste un milliard de dolari amândouă. De asemenea, spinoff-urile Puss in Boots au avut rezultate bune, primul film încasând 555 de milioane de dolari, iar continuarea lui 484 de milioane de dolari.

Eddie Murphy a împărtășit vești interesante despre implicarea sa în Shrek 5. Într-un interviu recent, Murphy a dezvăluit că a început deja înregistrarea vocii pentru film și a sugerat un potențial film spin-off Donkey.