Evenimentul Zilei > Actualitate > Sharon Stone şi Andy Garcia vin în România
Sharon Stone şi Andy Garcia vin în România

Sharon Stone şi Andy Garcia vin în România

Starul american Sharon Stone va veni în România în luna august, pentru turnajul filmului "What about Love", o dramă hollywoodiană în regia lui Klaus Menzel.

Partener în film îi va fi lui Sharon Stone Andy Garcia, care a mai filmat în Bucureşti în trecut. "Ei vor sta cam trei săptămâni aici, însă filmările durează mai mult, grosul va fi în România", a confirmat pentru Filmreporter.ro directorul de marketing Castel Film, Bogdan Moncea. Unele secvenţe vor fi filmate în Spania şi Franţa.
Celor două vedete li se alătură Kamaliya, una dintre cele mai populare vedete din Ucraina, şi actorii spanioli Miguel Ángel Muñoz, José Coronado García şi Marielle Jaffe.
Pentru EVZ, Bogdan Moncea a vorbit despre câteva din locaţiile în care se vor realiza filmările – numeroase prin ţară, Transfăgărăşanul şi Bucureştiul. Însă Sharon Stone şi Andy Garcia nu vor filma pe Transfăgărăşan, ci majoritatea scenelor lor vor fi realizate în studiourile Castel Film, unde munca de construcţie a şi început. Moncea a confirmat pentru EVZ că cele două vedete hollywoodiene vor ajunge în România la începutul lui august şi vor petrece grosul acestei luni la noi în ţară.