Sharon Stone, cea mai proasta actrita

Sharon Stone, cea mai proasta actrita

Vedeta a primit aceasta "distinctie" aseara, la cea de-a 27-a editie a galei "Zmeura de aur", care recompenseaza cele mai proaste productii si prestatii actoricesti ale anului, informeaza Reuters.

Cel mai recent film al sau, "Instinct primar 2" a fost marele "castigator" al serii, obtinand patru premii din cele sapte pentru care era nominalizat. Pelicula a fost desemnat castigatoare la categoriile cel mai prost film, cel mai prost scenariu, cea mai proasta continuare si cea mai proasta actrita.

Realizarea filmului "Instinct primar 2" a fost amanata timp de cativa ani, din cauza unor probleme de productie si a catorva procese. Sharon Stone i-a dat chiar in judecata pe prodcatori, cerandu-le despagubiri de 100 de milioane de dolari, pentru ca din cauza lor ar fi pierdut alte contracte. Dupa ce a fost lansat, filmul a primit critici dure din partea specialistilor.

Comedia "Ala micu", realizata de fratii Wayans, a primit trei premii Zmeura de Aur, inclusiv la categoria cel mai prost remake/rip-off. Shawn si Marlon Wayans formeaza cel mai prost cuplu de pe ecran si au impartit premiul pentru cel mai prost actor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cineastul M. Night Shyamalan a primit doua premii cu lungmetrajul sau "Doamna din apa"- cel mai prost regizor si cel mai prost rol secundar masculin.

Zmeura de Aur pentru cel mai prost rol secundar feminin i-a revenit lui Carmen Electra pentru doua filme: "Date Movie - Despre dragoste si alte aiureli" si "Scary Movie 4".

"Excursie cu suprize", o comedie cu Robin Williams, a fost castigatorul la cea mai noua categorie a premiilor: cea mai proasta scuza pentru divertisment de familie.

Premiile Zmeura de Aur au fost create in 1980 de John Wilson si au loc in fiecare an, in ziua precedenta Oscarurilor.

Castigatorii sunt alesi prin voturile celor 757 de membri ai Fundatiei Zmeura de Aur si primesc o zmeura vopsita auriu, a carei valoare este estimata la aproape cinci dolari.

 

 

Penelope Cruz nu crede ca va castiga Oscarul

Actrita de origine spaniola nominalizata la categoria cea mai buna actrita pentru rolul din filmul "Volver" al regizorului Pedro Almodovar, considera ca nu va primi trofeul la ceremonia din aceasta noapte, informeaza AFP.

"Oamenii vor ca eu sa castig, dar acest lucru nu este posibil", a afirmat Cruz. Ea a precizat insa ca nu ii va parea rau cand va fi anuntat numele unei alte actrite castigatoare.

Nominalizate la aceeasi categorie sunt  Hellen Mirren,pentru rolul din "The Queen", Judi Dench, pentru rolul din "Notes on a Scandal", Kate Winslet pentru "Little Children" si Meryl Streep pentru "The Devil Wears Prada".