Evenimentul Zilei > Social > SHAKIRA îşi începe noul TURNEU MONDIAL în Germania, la Köln
SHAKIRA îşi începe noul TURNEU MONDIAL în Germania, la Köln

SHAKIRA îşi începe noul TURNEU MONDIAL în Germania, la Köln

Shakira începe, din data de 8 noiembrie, un mega-concert în Europa şi America de Nord, pentru promovarea ultimului ei album, numit “El Dorado”.

Este vorba despre turneul de promovare a noului album al cȃntȃreţei columbiene, “El Dorado World Tour”, care va începe în Germania, la Köln, în data de 8 noiembrie, şi va continua, din ianuarie 2018, în America de Nord, fără să cuprindă deocamdată concerte în America Latină, zona geografică de baştină a cȃntăreţei.

Din anul 2011, cȃnd a încheiat turneul “Sol World Tour” (2010 – 2011), turneu care a beneficiat de peste 100 de concerte în întreaga lume, vedeta nu a mai întreprins nici un alt turneu, devenind între timp mamă a doi copii, îndepărtȃndu-se de scenă, dar lansȃnd albumele “Live from Paris”' (2011) “Shakira”' (2014) şi “El Dorado”, ultimul dintre ele lansat în anul acesta. El este cel de-al 11-lea album de studio al artistei, care include hituri ca “La bicicleta”, “Chantaje”, “Me enamoré” sau “Deja vu”.

După concertul de la Köln, turneul va continua în Franţa, Luxemburg, Belgia, Olanda, Spania, Italia şi Elveţia, prima parte a turneului său european avȃnd să se încheie la Zurich, în data de 4 decembrie. 

Cucerirea Americii de Nord va începe la 9 noiembrie, cu Orlando (Florida) şi va continua cu spectacolele de la Miami, Washington, New York, Montreal, Toronto, Detroit, Chicago, Houston, Dallas, San Antonio, Phoenix, California şi Las Vegas. 

După cum se vede, acest mega-concert va fi unul foarte solicitant, cȃntȃreaţa din Barranquilla trebuind să-şi gospodărească resursele foarte atent pentru a reuşi să acopere toate obiectivele pe care şi le-a propus în această adevărată cruciadă temerară, în care va încerca să-şi promoveze “aurul” artistic pe care îl posedă nu imaginar, ci într-un mod cȃt se poate de concret şi fermecător.

Cu peste 60 de milioane de albume vândute în întreaga lume, Shakira reprezintă un adevărat fenomen mondial, ea fiind câştigătoare a două premii Grammy şi opt premii Latin Grammys. Este de asemenea, singura artistă din America de Sud care a ajuns pe primul loc în topurile din SUA, conform stirpesurse.ro.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.