Este sfârșitul tragic pe care l-a avut o româncă de 32 de ani, Mihaela Rouă, care trăia de mai mulţi ani în Italia.Ea a fost ucisă cu sălbăticie în apartamentul ei din Nereto, regiunea Abruzz. Principalul suspect este iubitul femeii, Cristian Daravoinea, în vârstă de 36 de ani., acesta fiind găsit pe o plajă din localitatea Albă Adriatică, într-o Mazda parcată lângă un hotel. Bărbatul era rănit și a fost transportat la spital, unde este păzit de carabinieri.

Românca, care lucra că vânzătoare într-un magazin, a plecat la prânz acasă pentru a mânca, urmând că apoi să își ia față de 6 ani din stația de autobuz.Alarmați că femeia nu s-a mai întors cu fetota ei la muncă, așa cum obișnuia, colegii de serviciu de la magazin s-au dus la ea acasă. Deoarece femeia nu a răspuns, colegii ei au spart ușa locuinței și au găsit trupul femeii care zăcea într-o baltă de sânge pe podeaua din bucătărie. Urmele de sânge din casă scot la iveală că femeia s-ar fi tarat dindormitor, unde a fost injugheata cu un cuțit, în bucătărie, unde a vrut să sune pentru ajutor. Din păcate ea nu a mai putit să facă acest lucru și a murit în bucătărie, potrivit romaniatv.ro.

,,Eu am vorbit cu ea până la ora 12:24 când mi-a făcut un apel video fiindcă termină o comandă care trebuia expediată. Apoi, la 13:30 nu s-a prezentat la serviciu și după ora 14:00 colegii au început să se îngrijoreze, așadar au venit la clădirea unde Mihaela locuia, pentru a vedea dacă e mășina parcată, dacă se simte rău, dar nu le-a deschis nimeni. După aceea, pe la ora 16:30 eu mă întorceam de la Cesena și am venit direct la carabinieri să denunț dispariția, tocmai pentru a putea deschide ușa apartamentului și pentru a vedea ce s-a întâmplat”, a povestit patroana româncei.

,,Au existat tensiuni între ei, iar cu ceva timp în urmă mi-a spus că sunt doar doi prieteni buni. Nimeni nu ştie ce anume a stat la baza acestei tragedii, dacă a fost un motiv economic, gelozie sau cine ştie ce altceva”, a declarat italiancă.

Medicii legişti urmază să efectueze autopsia cadavrului româncei.