Sfârșit tragic pentru o româncă din Spania. Doi conaționali, principalii suspecți

Sfârșit tragic pentru o româncă din Spania. Doi conaționali, principalii suspecți Sursa foto: Zoom-zoom | Dreamstime.com

O ceartă între patru români din Spania s-a încheiat într-un mod tragic. Femeia a fost declarată decedată la fața locului, medicii nemaiputând face nimic pentru a-i salva viața. Oficialii spanioli au prezentat modul în care s-a produs tragedia și cine sunt principalii suspecți.

Un incident care s-a sfârșit tragic s-a petrecut la începutul acestei săptămâni în Madrid, sub podul Pedro Bosch, care leagă districtele Arganzuela și Retiro. Patru români s-au luat la cerată, iar doi dintre ei au provocat un incendiu. Din păcate, o femeie nu a reușit să scape, fiind arsă de vie.

Informațiile cu privire la acest incident au fost confirmate de către reprezentanții Serviciului de Urgență Madrid și ai Poliției Naționale. Aceștia susțin că focul a izbucnit în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 00:30, într-o zonă plină de obiecte personale și moloz, unde patru persoane se adăposteau sub acel pod.

Oficialii spanioli spun că totul a pornit de la o ceartă între doi bărbați și un cuplu de cetățeni români fără adăpost, care locuiau sub podul din Madrid, capitala Spaniei. În urma altercației, cei doi bărbați au incendiat locul în care trăia cuplul, iar femeia a fost prinsă în incendiu.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Ne-am confruntat cu mult fum ieșind de sub ambele părți ale podului”, a declarat Alberto Rodríguez, ofițerul de gardă al pompierilor din Madrid, într-un videoclip distribuit de Serviciul de Urgență.

Incendiul a fost stins după aproximativ jumătate de oră, precizează oficialii spanioli.

Româncă arsă de vie în Spania, de doi conaționali

Femeia de 42 de ani care a ars de vie sub podul Pedro Bosch, nu a avut nicio șansă de scăpare. Pompierii au găsit trupul neînsuflețit după stingerea incendiului.

„Nu se mai putea face nimic pentru femeia de 42 de ani”, a spus purtătorul de cuvânt al serviciului de urgență, confirmând că aceasta murise din cauza arsurilor suferite și a inhalării de fum.

Decesul femeii a fost confirmat de cadrele medicale ale serviciului civil Samur Protección la locul incidentului, au precizat oficialii spanioli. În acest caz a fost deschisă o anchetă, pentru a se clarifica circumstanțele izbucnirii incendiului.

Autoritățile spaniole au efectuat deja arestări în acest caz

Polițiștii au efectuat deja primele arestări în acest caz. Cei doi români, unul de 36 de ani și celălalt fără documente de identitate asupra sa, care locuiau sub pod alături de victimă și soțul acestuia, sunt principalii suspecți. Ei au fost identificați de partenerul victimei, martor la întreaga scenă. Dacă vor fi găsiți vinovați, ei vor fi acuzați de crimă.

„Inculpații locuiau sub pod împreună cu victima și soțul ei, toate persoanele fiind fără adăpost”, a explicat un reprezentant al poliției.

Oficialii spanioli nu au precizat de cât timp locuiau cei patru români sub podul din Madrid. Ancheta este în curs de desfășurare pentru a clarifica toate aspectele incidentului, potrivit elpais.com.