În biserică, pe macara, în sala de judecată, pe şinele de tren, într-un turn cu ceas dintr-un mall, în bancă, în tramvai, într-o cabină telefonică, în avion, sau chiar pe o maşină de poliţie. Acestea sunt cele mai ciudate locuri în care au fost prinse cupluri făcând sex, conform unui inedit "inventar" al cazurilor de sex în public din toată lumea, realizat de cotidianul britanic "The Daily Mirror".
Specialiştii spun că, de fapt, oamenii au chef să facă sex peste tot: în sălile de cinema, la birou, pe bancheta din spate a maşinii, într-o toaletă de restaurant, pe plajă, de fapt… oriunde!
"Această dorinţă a oamenilor de a face sex în public este una dintre fanteziile sexuale frecvente, chiar dacă nu este mereu recunoscută", explică psihologul britanic Brett Kahr, autorul unuia dintre cele mai complexe studii pe această temă, "Who’s Been Sleeping in Your Head? The Secret World of Sexual Fantasies" ("Cine doarme în capul tău? Lumea secretă a fantezilor sexuale"), publicat în 2008.
Atât cuplurile de îndrăgostiţi, cât şi doritorii de adrenalină nu se sfiesc să-şi afişeze afecţiunea în spaţii în care există riscul de a fi prinşi. Şi mai ales vedetele de la Hollywood adoră acest lucru.
De la Operă la mall
Fabrizio Moretti, membru al trupei rock The Strokes, povestea, în 2006, cum a ajuns să făcă sex cu actriţa Drew Barrymore, în toaleta Operei din New York. Noroc că au fost cruţaţi de agentul de securitate care i-a surprins.
"Am încercat să condimentăm relaţia şi am făcut sex în maşini, în toaletă şi chiar pe plajă", spunea acum câţiva ani şi actriţa Kirsten Dunst, despre o fostă legătură, actorul Jake Gyllenhaal.
În anul 2008 cântăreaţa canadiană Avril Lavigne a fost suprinsă cu soţul ei de atunci, Deryck Whibley, "încercând" să facă sex în parc. Presa s-a întrebat, amuzată, dacă nu cumva încercau noi tehnici de yoga.

<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/omRR1qSC_Fw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/QkHJFGmzP2Q" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/uwv28FXGoas" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
În văzul pasagerilor
Cântăreaţa Janet Jackson mărturisea într-un talk-show al fostului supermodel Tyra Banks că a făcut sex într-un avion plin cu pasageri: "Eu şi iubitul meu nu ne-am ascuns în toaleta avionului, ci am făcut sex în văzul pasagerilor. Ne-am chinuit foarte tare să nu fim observaţi de zecile de persoane care se mai aflau în avion".

<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/fH9sF8AAxiY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Jason Statham (cunoscut mai ales pentru rolul din "Transporter") a făcut sex într-un mall, iar cei prezenţi l-au fotografiat.
De fapt, Jason a fost nevoit să filmeze o scenă de sex în văzul tuturor, motiv pentru care s-a ruşinat când a observat că privitorii şi-au scos telefoanele mobile şi au început să îi fotografieze fundul!
De la George Michael la Ronaldo
Recordul în materie de expuneri cu peripeţii îl deţine solistul George Michael. Peripeţii nu prea amuzante însă: a fost arestat, în 1998, pentru "săvârşirea unui act indecent", într-o toaletă publică dintr-un parc din Beverly Hills (SUA), în timpul unei operaţiuni sub acoperire a poliţiei. Iar în 2006, starul a fost acuzat că a întreţinut relaţii sexuale în public, cu un şofer de camion şomer, într-un parc din Londra.

Anul acesta, Cristiano Ronaldo, superstarul celor de la Real Madrid, a profitat din plin de o vacanţă de final de sezon competiţional şi s-a relaxat câteva zile pe meleaguri natale. Fotbalistul a fost însoţit în Portugalia de iubita Irina Shayk, cei doi petrecând clipe fierbinţi pe plajele însorite.
Amorezii s-au aruncat în valuri, unde s-au giugiulit îndeajuns de mult ca să fie surprinşi de fotografii în căutare de senzaţional. Conform tabloidului britanic "Daily Mail", jucătorul portughez a învăţat-o "pluta" pe frumoasa brunetă, întreaga lecţie de iniţiere în acest sport fiind acompaniată de câteva gemete care aprobau întreaga acţiune.
Goliciune şi publicitate
În unele dintre cazuri, vedetele mizează şi pe publicitate atunci când se "produc" în public. Aşa cum multe dintre celebrităţi mizează pe publicitate şi când fac sex în filme. Astfel, de-a lungul timpului vedete foarte cunoscute au renunţat la inhibiţii şi au apărut complet dezbrăcate în scene de sex incendiare.
Mulţi însă au considerat că sunt mult prea vulgare. Despre unele partide de sex sălbatic în film s-a spus că au fost foarte prost jucate, protagoniştii nereuşind să pară deloc veridici în rolurile interpretate.
Onoarea lui Sharon Stone, salvată de "Basic Instinct"
În această categorie a fost inclusă şi scena de amor dintre Carrie Anne Moss şi Keanu Reeves din pelicula de succes "The Matrix Reloaded". Iar scena de sex dintre Elizabeth Berkley şi Kyle Maclachlan din "Showgirls" este considerată cea mai indecentă din toate timpurile.
Tot aici se încadrează şi partidele de amor nebun dintre Sharon Stone şi Sylvester Stallone din filmul "Specialistul" (însă "onoarea" lui Sharon a fost salvată de filmul "Instinct primar" , care a fost încadrat de critică la categoria "Cele mai tari scene de sex din filme").
Una peste alta, tot specialiştii sunt cei care consideră că sexul într-un loc public nu este pentru cei slabi de inimă. Dar cum vedetele sunt mereu în căutarea a ceva aparte faţă de rutina obişnuită, plus strategia de marketing, slabe speranţe să le bântuie măcar ideea unui atac de cord…
<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/oLNYgJrRlMg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
APUCĂTURI
Cuminţica Lady Gaga
Presa de scandal din SUA nu încetează să fie uimită în ceea o priveşte pe Lady Gaga: nici urmă de extravaganţă când vine vorba despre sex! Cântăreaţa nu este deloc vedeta lipsită de inhibiţii de prin videoclipuri, mai mult, afirmaţiile acesteia par să vină de la o sfântă!
"Parcă nici nu am vorbi cu o artistă ale cărei apariţii, de multe ori obscene, nu se adresează tocmai celor slabi de înger", titrează presa. Lady Gaga susţine că "pentru mine întotdeauna a fost important să cunosc bine bărbatul cu care sunt înainte de a face sex".
Vedeta le propovăduieşte şi tinerilor convingerile sale, sfătuindu- i să facă sex protejat pentru a se feri de boli. În plus, e de părere că fetele ar trebui să aştepte înainte să facă pasul cel mare cu un băiat: "Vor fi mai fericite aşa, pentru că bărbaţii le vor aprecia mai mult!".
Ea însă a dezvăluit într-un interviu că are o latură sălbatică, moştenită de la tatăl ei: "El obişnuia să facă sex cu femei în locuri mai puţin obişnuite din New Jersey"…
"Tata obişnuia să facă sex cu femei în locuri mai puţin obişnuite din New Jersey. Tot el este cel care a angajat o stripteuză ca să mă înveţe să cânt la pian!”
LADY GAGA, cântăreaţă