Sevilla, victorie clara impotriva Valenciei

Sevilla, victorie clara impotriva Valenciei

Adversara Stelei din grupele Champions League, FC Sevilla, s-a distrat cu o echipa cu pretentii in campionatul Spaniei, FC Valencia.

Marcatorii obisnuiti ai echipei lui Juande Ramos, Kanoute si Luis Fabiano, si-au facut "numarul" si in fata lui Canizares, Joaquin, Marchena si David Villa. Danezul Poulsen a completat dezastrul Valenciei, echipa care nu cu multi ani in urma domina campionatul Spaniei si era o prezenta obisnuita in fazele superioare ale Ligii Campionilor.  3-0 si un joc convingator pentru prima echipa care vine la Bucuresti peste o saptamana pentru debutul antrenorului Marius Lacatus in Liga Campionilor.

Fiorentina, cu Mutu in teren pana in minutul 81, a reusit sa castige doar un punct din "deplasarea" de la Genoa. Dupa noua etape, Fiorentina este pe locul trei, la patru puncte de liderul Internazionale si la numai unul de AS Roma.

In derby-ul etapei a 11-a din Premier League, o faza superba inceputa de Hleb si finalizata de Cesc Fabregas i-a adus lui Arsenal un punct din deplasarea de la Liverpool. Cu acest rezultat, "tunarii" raman lideri in Anglia, la egalitate de puncte cu Manchester United ( 26 ).

Ne puteți urmări și pe Google News