Editura Evenimentul si Capital

SENATUL vrea să cheltuie peste 1 milion lei. VEZI pentru ce

Palatul Parlamentului
Autor: | | 0 Comentarii | 141 Vizualizari

Senatul a demarat o procedură de licitaţie deschisă pentru lucrări de amenajare a laturii de vest a imobilului Palatul Parlamentului, aferentă corpului E3. Scopul este construirea unei parcări, a cărei valoare estimată este de peste 1.450.000 lei, echivalentul a aproape 380.000 euro.

Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut, informează news.ro. Principalele modalităţi de finanţare sunt reprezentate de fonduri bugetare, data limită de depunere a ofertelor fiind 9 mai, ora 15.00.

Cuantumul garanţiei de participare este de 29.000 lei, perioada de valabilitate fiind de 60 de zile de la dată limită de depunere a ofertelor, se arată în anunțul SEAP. Garanţia de participare se constituie printr-un instrument de garantare emis în condiţiile legii de o societate bancară ori de o societate de asigurări, care nu se află în situaţii speciale privind autorizarea ori supravegherea, în condiţiile legii.

Garanţia de bună execuţie se constituie în termen de 5 zile lucrătoare de la data semnării contractului de achiziţie publică şi va fi în cuantum de 10% din preţul contractului, fără TVA. Aceasta se efectuează prin virament bancar sau printr-un instrument de garantare emis în condiţiile legii de o societate bancară sau de o societate de asigurări.

La rândul ei, Camera Deputaţilor intenţionează să achiziţioneze 25 de maşini pentru protocol şi transportul delegaţiilor care vor sosi la Bucureşti la Adunarea Parlamentară NATO, eveniment ce va avea loc în luna octombrie, valoarea estimată a autoturismelor fiind de un milion de euro, fără TVA.

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Politica

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI