Evenimentul Zilei > Justitie > Senatorul Sorin Ilieşiu a câștigat procesul de incompatibilitate intentat ANI. Decizia NU este definitivă
Senatorul Sorin Ilieşiu a câștigat procesul de incompatibilitate intentat ANI. Decizia NU este definitivă

Senatorul Sorin Ilieşiu a câștigat procesul de incompatibilitate intentat ANI. Decizia NU este definitivă

Curtea de Apel Bucureşti a admis contestaţia senatorului Sorin Ilieşiu faţă de raportul Agenţiei de Integritate (ANI) prin aceasta a fost declarat incompatibil. Decizia instanţei nu este definitivă, ANI putând contesta soluţia la instanţa supremă.

"Admite acţiunea. Anulează raportul de evaluare nr.10423/G/11/12.03.2014 emis de către pârâtă. Obligă pârâta la plata către reclamant a sumei de 1.500 lei onorariu de avocat, cenzurat conf. art. 451 alin.2 C.pr.civ. Cu recurs în 15 zile de la comunicare ", se arată în hotărârea Curtea de Apel Bucureşti.

Potrivit ANI, Sorin Ilieşiu a fost în incompatibilitate în perioada 19 decembrie 2012 – 11 februarie 2013, deoarece a deţinut, simultan, funcţia de senator şi calitatea de administrator la SC Video Dialog SRL.

Ilieşiu a fost ales senator pe listele PNL, iar în prezent este vicepreşedinte al Partidului Liberal Reformator, relatează Mediafax.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: