Evenimentul Zilei > Politica > Senator USR: „Nu a existat niciodată o încercare de alianţă între USR şi PMP”
Senator USR: „Nu a existat niciodată o încercare de alianţă între USR şi PMP”

Senator USR: „Nu a existat niciodată o încercare de alianţă între USR şi PMP”

Senatorul USR Vlad Alexandrescu a declarat astăzi că nu a existat niciodată şi nu va exista o încercare de alianţă între USR şi PMP.

"Nu a existat niciodată o încercare de alianţă între USR şi PMP şi nu va exista. Domnul senator Traian Băsescu a arătat foarte clar, în ultima perioadă, în ce poziţie se situează, se situează foarte clar în lupta împotriva justiţiei. Acest lucru este contrar principiilor şi valorilor şi angajamentelor pe care USR şi le-a luat faţă de alegători. Deci nu va exista nicio posibilitate de alianţă între cele două partide", a subliniat Alexandrescu, citat de Agerpres.

Senatorul USR Mihai Goţiu, vicepreşedinte al Senatului, a confirmat că nu are cunoştinţă de negocieri între PMP și partidul lui Nicușor Dan.

"Că sunt unele proiecte punctuale în care colaborăm, cum colaborăm şi cu alte partide, asta este cu totul şi cu totul altă poveste, dar o apropiere între PMP şi USR este exclusă", a punctat Goţiu.

Aceste clarificări vin în contextual în care deputatul USR, Ionuț Moșteanu, a declarat recent că deputații PMP, Eugen Tomac și Robert Turcescu ar trebuie să plece din partid și să se delimiteze de liderul partidului, Traian Băsescu.

De asemenea, Moșteanu a exclus orice formă de colaborare între USR și PMP, însă a amintit de posibilitatea unei alianțe electorale în anul 2020.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: