Evenimentul Zilei > Social > Tragedie în familia unui SENATOR, fost MINISTRU al Culturii
Tragedie în familia unui SENATOR, fost MINISTRU al Culturii

Tragedie în familia unui SENATOR, fost MINISTRU al Culturii

Tragedie în familia fostului ministru al Culturii. Daniel Barbu, senator PNL, și-a pierdut soția în cursul zilei de luni. Nu se cunosc amănunte despre decesul soției lui Daniel Barbu, Violeta Barbu.

Daniel Constantin Barbu este un istoric român, senator de București din partea PNL, fost ministru al culturii în perioada 21 decembrie 2012 – 12 decembrie 2013, în Guvernul Ponta. Violeta Barbu era istoric și filolog. Potrivit informațiilor apărute pe rețelele de socializare, soția lui Daniel Barbu s-a stins din viață luni seară (5 martie).

„Dragi prieteni, vă aduc la cunoștință că luni, 5 martie 2018, a trecut la cele veșnice prof. univ. dr. Violeta Barbu. Îndurerați de această veste prea tristă, dar și însuflețiți de speranța creștină în înviere, studenții și profesorii Facultății de Teologie Romano-Catolică, Universitatea din București, precum și membrii altor instituții academice și religioase din București și din țară se roagă pentru iertarea păcatelor și odihna ei veșnică.

Dumnezeu să o răsplătească cu viața cerească pentru tot binele făcut în viața pământească!
Să se odihnească în pace!
Sincere condoleanțe familiei!
Sfânta liturghie de înmormântare cu Requiem se va celebra la catedrala sf. Iosif din București, joi, 8 martie 2018, ora 10.30”
, se arată într-o postare pe Facebook.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: