Evenimentul ZileiMondenSemn rău pentru familia regală britanică! Se împlinește superstiția?

Semn rău pentru familia regală britanică! Se împlinește superstiția?

Semn rău pentru familia regală britanică! Se împlinește superstiția?
O legendă veche de secole leagă soarta familiei regale a Marii Britanii de cea a corbilor din faimosul Turn al Londrei.

Semn rău pentru familia regală britanică. Britanicii sunt extrem de îngrijorați de ultimele vești apărute pe site-ul Turnului Londrei.

Semn rău pentru familia regală britanicî

„Avem o știri cu adevărat tristă de anunțat. Mult-iubita noastră Merlina nu a mai fost văzută de câteva săptămâni. Absența ei ne arată  că este posibil să fi murit”, anunță site-ul oficial al Turnului Londrei.


Euroscepticii preiau puterea în Italia? Românii, înspăimântați de Italexit!


Potrivit legendei, cel puțin șase corbi captive trebuie să trăiască în Turnul Londrei. Dacă păsările zboară de acolo, coroana regală va cădea și Marea Britanie o data cu ea, noteazî Wikipedia.

Situația nu e chiar atât de rea

Îngrijitorul corbilor captivi, care poartă titulatura Yeoman Ravenmaster i-a asigurat pe britanicii îngrijorați că situația deocamdată e sub control.

„Evident, ca stăpân al corbilor, îngrijorarea mea se îndreaptă spre soarta regatului. Avem șapte corbi aici la Turnul Londrei. Cu alte cuvinte, pe lângă cei șase stabiliți de decretul regal mai am și un corb de rezervă, așa că suntem OK în acest moment”, a declarat el pentru BBC, referindu-se la un decret regal care datează din secolul al XVII-lea.

Păzitorul corbilor, pe numele său Chris  Skaife declara în octombrie anul trecut că de obicei păstrează doi corbi ca „piese de schimb”, „pentru orice eventualitate”, dar că Merlina era preferata sa, noteazî ziarul turcesc Daily Sabah.


SUA are tehnologie extraterestră? Au fotografiat „fantoma” unui bombardier


Moartea Merlinei, semn rău pentru familia regală

Merlina, potrivit site-ului Turnului, a fost văzută ultima dată în urmă cu câteva săptămâni. „În mod normal se întoarce la noi, dar de data aceasta nu a făcut-o, așa că mă tem că nu mai este printre noi”. E, însă, posibil ca Merlina să fi  părăsit Turnul și din cauza restricțiilor de circulație care au lăsat Turnul fără vizitatori și pe corbi fără distracția lor favorită, aceea de a fura mâncarea noilor veniți.

A ajuns UE la vaccinul lui Putin? Brusc, Sputnik V e bun pentru europeni


Accesează: