Evenimentul Zilei > Actualitate > Şeful LPF cere demisia lui Piţurcă
Şeful LPF cere demisia lui Piţurcă

Şeful LPF cere demisia lui Piţurcă

Gino Iorgulescu, noul preşedinte al LPF, cere schimbarea selecţionerului Victor Piţurcă.

Gino e convins că Piţurcă ar trebui să lase locul altcuiva după ce a ratat prezenţa la Cupa Mondială din Brazilia.

"Eu am susţinut schimbarea selecţionerului şi în Comitetul Executiv de dinaintea tragerii la sorţi. Acum văd că lumea începe să îşi schimbe părerea. Toată lumea spunea că trebuie schimbat Piţurcă, dar nimeni nu avea curajul să o spună. Eu am spus-o în Comietul Executiv şi îmi menţin părerea. Orice contract cu un selecţioner trebuie făcut la obiectiv.

Iar la echipa naţională obiectivele sunt din doi în doi ani. S-a ajuns la baraj, nu a reuşit calificarea, eu zic să dăm şansa altcuiva. Nu ştiu dacă găsim un alt antrenor, pentru că cei care ar fi îndreptăţiţi să vină la prima reprezentativă au contracte în străinătate şi pe bani mai mulţi şi nu ştiu dacă se pot rezilia. Acum nu spun că eu le ştiu pe toate sau că e cea mai bună soluţie.

Vedem ce se întâmplă la alegerile pentru preşedinţia FRF, vedem ce vrea noul preşedinte, cum va gândi şi eu îmi susţin punctul de vedere, dar nu eu hotărăsc. Nu ştiu ce clauză are Piţurcă, ce contract are. Eu am zis că a avut o şansă, nu s-a calificat, să dăm şansa altcuiva", a spus azi Gino Iorgulescu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: