Șeful LFP, Gino Iorgulescu se simte amenințat de familia tânărului de 24 de an, Dany Vicol, care și-a pierdut viața în accidentul provocat de fiul său, Mario Iorgulescu, în dimineața zilei de duminică, 8 septembrie.  Lui i s-au cerut trei milioane de euro.

Rudele lui Dany Vicol îl presează pe Gino Iorgulescu să le plătească 3.000.000 de euro, câte un milion pentru cei doi copii rămași orfani și un al treilea pentru părinții victimei, scrie Cancan. Văduva lui Dany Vicol ar fi nepoata celebrei vrăjitoare Melissa.

Gino Iorgulescu ar fi răspuns că nu dispune, momentan, de această sumă și că dicuția ar trebui să aibă loc la finalizarea procesului. Unchiul lui Dany Vicol ar fi început însă să îl asalteze pe șeful LPF cu telefoane și i-ar fi cerut, clar și răspicat, să se împrumute, pentru ca în final familia îndoliată să fi trecut la amenințări. Acesta este și motivul pentru care președintele Ligii ar fi apelat la serviciile unei firme de pază.

În urmă cu o săptămână, pe Șoseaua Chitilei din Capitală, bolidul de lux la volanul căruia se afla Mario Iorgulescu a fost scăpat de sub control, a ajuns pe contrasens unde s-a izbit frontal de un alt autoturism care circula regulamentar, condus de Dany Vicol, cel care a decedat în urma impactului nimicitor.

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București a fost înregistrată o cauză penală în care se efectuează cercetări in rem cu privire la infracțiunile de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, dar și a substanțelor psihoactive. Rudele lui Dany Vicol vor, cu orice preț, ca justiția să-l condamne pe Mario Iorgulescu, în cazul în care va supraviețui.

Mario Iorgulescu avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prelevări a mostrelor biologice și de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevări. Fiul șefului de la Ligă ar fi consumat cocaină înainte de a produce teribilul accident de pe Șoseaua Chitilei.

El se află internat în stare gravă în spital.