Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj, a sesizat poliţia asupra faptului că în dimineaţa zilei în curs a găsit uşa sediului principal al partidului, situat în Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca, precum şi pereţii exteriori stropiţi cu benzină.  „În această dimineaţă am găsit uşa sediului şi pereţii stropiţi cu benzină, o sticlă cocktail Molotov aruncată la intrare, nişte ziare arse", a menţionat presei Nasra, citat de Agerpres.  

în prezent poliţiştii încearcă să-i identifice pe autori.  „În această dimineaţă (vineri – n.r.) a fost primită o sesizare telefonică cu privire la faptul că în faţa sediului unui partid politic au fost aprinse ziare, iar în zonă s-ar fi stropit cu o soluţie inflamabilă. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au efectuat o cercetare. A fost înregistrată o lucrare penală privind săvârşirea unei tentative la infracţiunea de distrugere. În continuare se derulează activităţi pentru identificarea persoanelor”, a spus Jucan. 

Potrivit primelor cercetări efectuate, plasarea recipientului incendiat în faţa sediului partidului a avut loc cel mai probabil în cursul serii sau nopţii de joi spre vineri.