Evenimentul Zilei > Actualitate > Sediul PD-L Cluj prădat de hoţi cu angajaţii înăuntru
Sediul PD-L Cluj prădat de hoţi cu angajaţii înăuntru

Sediul PD-L Cluj prădat de hoţi cu angajaţii înăuntru

Persoane necunoscute au intrat în această după-amiază în sediul PD-L Cluj şi au furat, chiar din biroul preşedintelui organizaţiei judeţene, deputatul Daniel Buda, un televizor LCD estimat la 3.000 de lei şi alte lucruri de valoare mai mică.

Potrivit primelor informaţii furnizate de poliţiştii clujeni, pe hoţi nu i-au interesat documentele din interiorul biroului lui Buda, care este şi preşedintele Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor, ci doar lucrurile de valoare. Interesant este faptul că deşi în sediul se aflau peroane nici una dintre acestea nu a văzut nimic suspect şi nici pe hoţii care au plecat cu televizorul şi celelalte bunuri de valoare.

După comiterea furtului, imaginile surprinse de camerele de luat vederi amplasate în Piaţa Unirii, dar şi pe Bulevardul Eroilor, au fost vizionate de poliţişti pentru a depista persoanele care au plecat cu bunurile furate.

Personalul angajat la sediul PD-L Cluj, fieful premierului Emil Boc, a fost amprentat de către poliţişti, fiecare dintre cei prezenţi fiind audiaţi pe rând pentru a spune ce persoane au observat în intervalul de timp cuprinse între 17.30-18.30 care au intrat în sediul partidului.