Evenimentul Zilei > Monden > Secretul rușinos din viața cântăreței Lidia Buble. Ce nu a dorit să se afle vedeta
Secretul rușinos din viața cântăreței Lidia Buble. Ce nu a dorit să se afle vedeta

Secretul rușinos din viața cântăreței Lidia Buble. Ce nu a dorit să se afle vedeta

Lidia Buble a ascuns faptul că a fost o elevă cu rezultate nu prea bune la școală..

Una din celebrele cântărețe din România, Lidia Buble, ascunde un mare secret, chiar dacă este apreciată pentru sinceritatea ei ,  dar și pentru umorul ei. Chiar dacă vedeta a povestit deseori despre joburile pe care le-a avut înainte de a deveni celebră, ea a păstrat totuși câteva secrete legate de anumite întâmplări petrecute din adolescență.

Lidia Buble este o persoană care a povestit întotdeauna deschis despre viața ei personală, despre membrii familiei ei dar și despre cariera sa artistică. Puțini știu însă ca vedeta a păstrat o discreție maximă atunci când a fost vorba despre anumite momente din perioada ei de adolescentă.

Motivul, notele mici de la școală

Se pare că motivul acestei decizii a fost acela că Lidia Buble nu a fost o elevă strălucită la școală. Mai mult., cântăreața a reușit să absolve Bacalaureatul cu nota minimă. Lidia Buble a luat la limba română nota 5,55, la istorie nota 5,3. Marele său noroc a fost nota obținută la geografie, respectiv 7,2. Acest lucru a făcut să obțină media generală la Bacalaureat de 6,01. După terminarea liceului, Lidia Buble nu a mai urmat altă formă de învățământ.

Lidia Buble a muncit enorm pentru a ajunge vedetă

Lidia este un exemplu pentru foarte multe adolescente din România. Ea a depus eforturi enorme pentru a deveni cunoscută . Mai mult, ea nu a ascuns niciodată care au fost primele sale locuri de muncă.

Vedeta a dezvăluit deseori că a visat de când era copil să-și câștige propriii bani. Iar pentru acest scop a făcut orice muncă. Primul ei job a fost cel de femeie de serviciu la o tipografie din orașul său natal. De asemenea, ea a mai spălat vase la o cafenea din mall-ul orașului Deva. Apoi, la București, a lucrat ca bonă.

Lidia Buble, relație de dragoste cu Răzvan Simion de 5 ani

Lidia Buble a avut o relație de dragoste cu Răzvan Simion de 5 ani. Chiar dacă toți credeau că se vor căsători, ei au anunțat că s-au despărțit. Cel care a confirmat separarea a fost Răzvan Simion. El a postat un mesaj pe Instagram în care dădea de înțeles că iubirea dintre ei s-a sfârșit, el fiind cel care a lăsat-o pe Lidia Buble să-și ia ”zborul”, potrivit wowbiz.ro. 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: