Evenimentul Zilei > Monden > Secretul pe care Delia îl voia îngropat. Ce rușine, nimeni nu se aștepta la asta
Secretul pe care Delia îl voia îngropat. Ce rușine, nimeni nu se aștepta la asta

Secretul pe care Delia îl voia îngropat. Ce rușine, nimeni nu se aștepta la asta

Delia Matache este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România și pe bună dreptate. La toate concertele ei sălile sunt arhipline.

Numai că, puțină lume știe ce fel de copil a fost Delia dar, mai ales, care ar fi cele mai mari secrete pe care artista le păzește cu sfințenie.

Totuși, despre o parte dintre acestea a vorbit, mama ei, Gina Matache. Mama Deliei a spus recent, că în timpul școlii, vedeta nu era chiar cel mai cuminte copil.

Gina Matache a recunoscut că Delia era obraznică în timpul orelor și a reușit s-o enerveze rău pe profesoara de muzică.

Dar cel mai mare secret, acum vine: Delia a rămas corijentă….la muzică!

„La ora de cor, Delia era obraznică și clenfănea gumă tot timpul. Odată, profesoara i-a pus-o în păr, ca să o învețe minte. I-a făcut părul mototol, apoi i-am scos guma cu foarfeca. Ba mai mult, a rămas și corigentă, tot la ora de cor”, a povestit mama artistei.

Nici acasă nu era mai cuminte. Delia a fost cea care i-a creat cele mai multe bătăi de cap mamei sale. Spre deosebire de ea, Oana , sora deliei, a fost copilul mai cuminte.

Delia era mai năzdrăvană și nu stătea locului, iar părinții erau nevoiți să fie mereu cu ochii pe ea. În plus, îi plăcea de mică să cheltuiască bani.

Dar timpul a trecut, iar surorile au crescut și culmea, rolurile s-au inversat.

Mama celor două surori rebele, Delia și Oana, are și ea un hobby, și anume, îi place să gătească.  Așa că, aparticipat la emisiunea „Chefi la cuțite”, unde a gătit ciorbă de lobodă cu slănină și ouă.

„Vreau să intru în Cartea Recordurilor cu reţeta asta. Fetele mele sunt învăţate cu delicatese culinare, dar când se satură de ele vin la fasolea şi ciorba făcută de mama“, a povestit Gina Matache.

Ciorba de lobodă gătită de mama Deliei a fost pe placul celor 3 chefi ai emisiunii. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu i-au acordat cuțitele la finalul probei, potrivit cancan.ro

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.