Evenimentul Zilei > Monden > Secretul lui Borcea! Valentina Pelinel dă cărțile pe față. Ce a făcut cât soțul era la închisoare
Secretul lui Borcea! Valentina Pelinel dă cărțile pe față. Ce a făcut cât soțul era la închisoare

Secretul lui Borcea! Valentina Pelinel dă cărțile pe față. Ce a făcut cât soțul era la închisoare

Fostul manechin Valentina Pelinel a afirmat că nu regretă nimic din tot ce s-a întâmplat, chiar dacă au fost momente foarte grele atunci când soţul ei, Cristi Borcea era la închisoare.

La vârsta de 39 de ani şi după trei naşteri, Valentina Pelinel își menține perfect silueta.

Desigur, toată lumea ştie că a avut necazuri în căsnicie atunci când Cristi Borcea era la închisoare, dar acum cei doi, alături de copii, își croiesc drumul în viață cât mai frumos.

Valentina a dezvăluit, cum a reușit să-și mențină echilibrul, și o face chiar bine, după ce a ieșit din lumea mondenă, după ce a născut, după ce s-a dat peste cap să fie și mama și tata atunci când Cristi Borcea i-a lipsit atât de mult.

„Nu există un anumit secret, ci o anumită disciplină de la care încerc să nu mă abat. Merg la sală de 4-5 ori pe săptămână, merg la masaj și terapii de întreținere corporală”, a spus Valentina Pelinel.

După ce a luat 29 de kilograme în perioada cât a fost gravidă cu gemenele, Valentina a intrat din nou în sala de sport, unde nu ratează 4-5 ședinte în fiecare săptămână.

„Nu sunt doar împlinită, sunt fericită și mă simt, efectiv, binecuvântată cu aceste minuni din viață mea. Și până nu trăiești această experiență, nu ai cum să o evaluezi de la distanță. Da, copiii tuturor sunt minunați, dar până nu îi strângi în brațe pe ai tăi, nu le simți inimile bătând lângă a ta, nu le vezi nevoia de iubire și acceptare și dragostea necondiționată pe care ți-o returnează, nu poți înțelege și trăi cu adevărat sentimentul. Le doresc tuturor femeilor să se bucure de acest moment din viața lor, este unic și merită orice efort”, a mai spus soţia lui Cristi Borcea.

Cât despre viaţa pe care o avea înainte de a deveni mamă, Valentina Pelinel spune că nu regretă nimic, însă nici nu îi este dor de acea perioadă.

„Sincer, nu îmi este dor, deoarece am făcut tot ce mi-am propus în meseria mea. Am făcut ce mi-am dorit de mică și când faci totul din pasiune, îți iese bine. Dar e un capitol încheiat din viața mea. Satisfacțiile vieții de familie nu au grad de comparație și dorința mea de a avea o familie fericită, sănătoasă și liniștită e prioritară. Aleg și prefer să-mi petrec timpul liber cu copiii și soțul meu, în detrimentul proiectelor profesionale, cel puțin în această etapă de dezvoltare a lor, în care prezența mamei este esențială”, a concluzionat Valentina Pelinel, potrivit cancan.ro