Evenimentul Zilei > Actualitate > SECRETELE NEGRE ale unuia dintre cele mai IUBITE CUPLURI. De ce o bătea DE FAPT Ion Dolănescu pe Maria Ciobanu
SECRETELE NEGRE ale unuia dintre cele mai IUBITE CUPLURI. De ce o bătea DE FAPT Ion Dolănescu pe Maria Ciobanu

SECRETELE NEGRE ale unuia dintre cele mai IUBITE CUPLURI. De ce o bătea DE FAPT Ion Dolănescu pe Maria Ciobanu

Informații șocante despre intimitățile unuia dintre cele iubite cupluri din lumea artistică românescă ies la iveală. Camelia Mitoşeru a dezvăluit că Ion Dolănescu era o persoană foarte geloasă şi că artistul îi aplica, ocazional, câte o bătaie Mariei Ciobanu.

„Da, e adevărat, o mai altoia. Ion Dolănescu era foarte gelos, ea a avea mulţi admiratori şi da, aşa e,  că a pierdut măsura. Ăsta e adevărul! Desigur, el a iubit-o enorm. Ion Dolănescu îi serba ziua de naştere, ziua onomastica, indiferent dacă ea nu era acolo, eu am fost de multe ori la petrecerile date de el – amândoi erau două pietre tari. Toată lumea se ţinea după ea, iar ăsta (n.r.: Ion Dolănescu) înnebunea. Ion Dolănescu nu a iertat-o, s-au împăcat ei la bătrâneţe, dar nu cred că a iertat-o cu adevărat. Dar, uite, e vorba de iubire bolnăvicioasă, ce să faci”, apus Camelia Miroșeru la TV. 

Maria Ciobanu a trăit o poveste de dragoste cu năbădăi cu interpretul de muzică populară Ion Dolănescu. Artista dezvăluia cum l-a cunoscut și cum s-au îndrăgostit. Marea artistă mărturisea că l-a plăcut pe Ion Dolănescu ca artist, însă nu ca bărbat.

„Îmi amintesc că prin 1968 spre 1969 Dolănescu îmi făcea curte. Dar eu eram măritată, o aveam pe Camelia, care avea doi anişori… Nu-l băgam în seamă, dar îmi plăcea cum cântă. În acea perioadă lansase câteva cântece frumoase, precum: „Nu sunt bolovani pe drum”. Îmi plăcea cum cântă, dar, de ce să nu recunosc, nu-mi plăcea ca bărbat”, povestea Maria Ciobanu, conform Libertatea.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: