"Avem nevoie de un guvern nou şi competent, care să reducă impozitele şi taxele, concomitent cu simplificarea regulilor fiscale şi cu reducerea cheltuielilor publice. Ponta nu a înţeles niciodată cum funcţionează finanţele publice. La început, a fost de acord cu scăderea TVA, cu singurul gând că îşi va asuma o măsură bună furată de la competitorii săi politici, PNL. Mai apoi, s-a reorientat şi foloseşte Codul Fiscal ca pe o strategie de ieşire a sa din scena politică, sub motto-ul “Am scăzut TVA-ul şi m-a luat DNA-ul”. Ponta a fost mereu un politician superficial şi gesturile sale politice nu au avut niciodată substanţă", a afirmat liberalul.

Florin Secară a mai spus că reducerea de taxe şi impozite este sustenabilă doar cu măsuri liberale complementare concomitente.
 

"Guvernul Ponta nu este capabil să ţină volanul finanţelor publice naţionale în contextul introducerii pachetului de relaxare fiscal. Consider că acesta este unuL din principalele motive ale retrimiterii Codului Fiscal în Parlament. Apreciez că reducerea de taxe şi impozite este sustenabilă doar cu măsuri liberale complementare concomitente, cum ar fi de exemplu simplificarea regulilor fiscale şi a reglementărilor privind calcularea taxelor, precum şi reducerea cheltuielilor publice. Cred că doar un guvern „nou şi competent” ar putea pune în practică, cu succes, Noul Cod Fiscal", a completat deputatul PNL.