Sebastian Lăzăroiu: Crin Antonescu e un voyeurist. Votați-l și se va uita pe gaura cheii în baia voastră!

Sebastian Lăzăroiu: Crin Antonescu e un voyeurist. Votați-l și se va uita pe gaura cheii în baia voastră!

Sociologul Sebastian Lăzăroiu l-a ironizat pe președintele PNL Crin Antonescu pentru înclinațiile sale voyeuriste, referire la episodul comentariilor făcute în emisiunea "Un show păcătos", unde a fost prezentat un filmuleț cu Emil Boc dezbrăcat în vestiarul unei săli de sport.

"M-am înșelat asupra lui Crin. Nu e omul serviciilor. E pur și simplu voyeur. Votați-l președinte și se va uita pe gaura cheii din baia voastră. După care o să vă bârfească", a scris Sebastian Lăzăroiu pe pagina sa de Facebook, taxând dur comentariile făcute de Crin Antonescu ieri seară la emisiunea de la Antena 1 unde, alături de Daniela Crudu, Dan Capatos and co., președintele PNL s-a coborât la comentarii despre înregistrarea video în care fostul premier apare dezbrăcat, în vestiarul unei săli de sport, după o ședință de fitness. De ce Antonescu se trezește târziu Lăzăroiu a adăugat că a găsit un explicație la faptul că Antonescu se trezește târziu. "Deci, adevărul despre Crin. Noaptea stă treaz. Când nu se uita la Capatos să comenteze filmulețe cu Boc gol, se uită prin telescopul din sufragerie la geamurile din blocul de vis-a-vis. Vă mai surprinde că se trezește la ora 12 ziua?", scrie Lăzăroiu. Concursul lui Lăzăroiu: premiul, 150 de euro Totodată, Sebastian Lăzăroiu a lansat un concurs pe pagina sa de Facebook, punând la bătaie 150 de euro pentru cel care propuner cel mai bun slogan de campanie pentru Crin Antonescu.

  • "CONCURS!! FĂ-I LUI CRIN SLOGANUL DE CAMPANIE!PREMIU: 150 Euro. De azi până luni la ora 0.00. Background: Crin Antonescu are înclinații mai mult decât evidente spre voyeurism (vezi episodul Capatos de aseară). Crin Antonescu vrea să fie președintele României. Fă-i sloganul care să îl reprezinte cel mai bine! Fii creativ!", se arată în textul în care Lăzăroiu lansează concursul, pe Facebook. 

Citiți și:

  • Mizeria Antenei 1, bătută de viața amoroasă a lui Pițurcă | VIDEO
  • Înregistrarea cu Emil Boc, dezbrăcat în vestiarul sălii de sport, a fost refuzată de Cancan TV | VIDEO
  • Cum a căzut Crin Antonescu într-un show păcătos

Ne puteți urmări și pe Google News