Evenimentul Zilei > Actualitate > Sebastian GHIȚĂ face noi DEZVĂLUIRI SENZAȚIONALE. De ce a demisionat PONTA
Sebastian GHIȚĂ face noi DEZVĂLUIRI SENZAȚIONALE. De ce a demisionat PONTA

Sebastian GHIȚĂ face noi DEZVĂLUIRI SENZAȚIONALE. De ce a demisionat PONTA

O nouă înregistrare cu Sebastian Ghiță a fost lansată pe piață de postul său de televiziune, România TV.

De această dată, Sebastian Ghiță vorbește de demisia Guvernului Ponta pe care o leagă de incendiul din clubul Colectiv.

Sa spunem ce s-a intamplat la acel eveniment, cateva adevaruri. Inca dinainte de noiembrie 2014, alegerea lui Klaus Iohannis a fost organizata, dupa aceea daramarea Guvernului Romaniei a fost o chestiune organizata. Poate incediul nu a fost organizat, dar au cautat un moment cu emotie. Oamenii astia sunt specialisti in diversiuni, astia care au pus un guvern al lor. Stiam de doua saptamani inainte de intentia de a se face partie lui Ciolos, se stia ca se organizeaza daramarea Guvernului Ponta si ca alesul este Dacian Ciolos.

Nu stiu despre incendiu, dar este evident ca s-a asteptat in mod organizat daramarea Guvernului Romaniei. In acea noapte, Victor Ponta a fost amenintat si santajat cu aceasta solutie.

Nu a fost un act de lasitate ca a demisionat. A avut de ales intre a a vedea in Bucuresti alti morti si a potolit lucrurile.

In mod evident Ponta, considerand ca nu sunt deplin capabili de a intelege cine sunt oamenii astia, a ales sa demisioneze. Erau oameni pregatiti sa atace Primaria Sectorului 4 cu cocktailuri molotov si Guvernul Romaniei. Era un ordin al ministrului MAI sa nu opreasca intrarea oamenilor”,  a susținut Sebastian Ghiță.

El sa vorbit și despre moartea lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma: ”Eu, ca cetatean, ma tem ca oamenii vor crede ca intretinem un stat mafiot, care atunci cand nu-i convine ceva omoara un om. Cand vad acest om mort se furnica pielea pe mine. Ce secrete avea acest mort?”.