Evenimentul Zilei > Politica > Sebastian Ghiţă, despre dublarea alocaţiilor: „Votul este o GREŞEALĂ. Intrăm în spirala POPULISMULUI”
Sebastian Ghiţă, despre dublarea alocaţiilor: „Votul este o GREŞEALĂ. Intrăm în spirala POPULISMULUI”

Sebastian Ghiţă, despre dublarea alocaţiilor: „Votul este o GREŞEALĂ. Intrăm în spirala POPULISMULUI”

Sebastian Ghiţă a declarat, miercuri, după ce plenul Camerei Deputaților a votat dublarea alocațiilor de stat pentru copii, că votul este o greşeală şi că România va intra într-o spirală a populismului care va afea efecte negative pe termen lung.

"Votul de astăzi este o greşeală. Intrăm într-o spirală a populismului care ne va afecta pe termen lung. Nu putem sa periclităm acumulările economice de până acum prin măsuri precum dublarea alocaţiilor. Preşedintele Iohannis şi premierul Ponta trebuie să fie responsabili şi să spună STOP acestui joc populist. România nu poate să fie condusă de complexele freudiene ale unor tinere precum Pocora şi Gorghiu", a declarat Sebastian Ghiţă, conform RTV.

Acesta este de părere că preşedintele Klaus Iohannis nu ar trebui să promulge astfel de legi, chiar dacă sunt propuse de PSD sau de PNL.

"Iar facem precum Emil Boc şi PDL? Dublăm salariile, iar apoi ne batem joc de oameni că nu le mai putem plăti? Cred sincer ca preşedintele Iohannis nu trebuie sa promulge legi făcute din politicianism, pe picior, din întâmplare, chiar dacă ele sunt propuse de PSD sau de PNL. Putem să facem lucrurile corect în ţara asta, indiferent de costul politic?", a adăugat Sebastian Ghiţă.

Plenul Camerei Deputaților a votat, miercuri, dublarea alocațiilor de stat pentru copii. Deputaţii au aprobat, cu unanimitate de voturi, majorarea alocaţiei de stat pentru copii de la 42 la 84 de lei. Camera Deputaţilor este forul decizional.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: