”Mă surprinde, în continuare, acest pseudo-tehnocrat numit Ghinea, a declarat Sebastian Ghiță. Ieri a avut loc o audiere la una dintre comisiile din Parlamentul României, în care prezența lui Ghinea a fost identică celei pe care a avut-o altă tehnocrată celebră, numită Cristina Guseth. Asta a fost impresia mea: că stăm de vorbă cu fratele Cristinei Guseth (…) Prestația lui Ghinea a culminat cu celebra, deja, zicere că firmele românești de IT fraudează licitațiile și din cauza aceasta nu mai lansează nicio licitație. Ghinea spune că preferă să lucreze cu serviciile de informații, și nu îl condamn pentru asta", a spus Ghita pentru dcnews.ro.

"În firmele românești de IT lucrează zeci de mii de oameni. Dacă blochează țara ca nu cumva să nu fraudeze cineva fonduri europene, face o greșeală. Parcă ne aflăm într-o povestioară de Creangă, ”Prostia omenească”, cu drobul de sare”, a adăugat el.

”Am mai văzut, azi dimineață, că după un schimb de idei pe care l-am avut, ministrul Ghinea s-a simțit amenințat de mine. Dacă o ține tot așa, mâine o să-l vedem că merge la vrăjitoare, să-l apere de parlamentari”, a concluzionat Sebastian Ghiță.