Evenimentul Zilei > Politica > Sebastian Ghiță a criticat DUR un avocat: „Nu știu dacă acest domn avocat nu e parte a acestui grup infracțional organizat al lui Onea”
Sebastian Ghiță a criticat DUR un avocat: „Nu știu dacă acest domn avocat nu e parte a acestui grup infracțional organizat al lui Onea”

Sebastian Ghiță a criticat DUR un avocat: „Nu știu dacă acest domn avocat nu e parte a acestui grup infracțional organizat al lui Onea”

Fostul parlamentar Sebastian Ghiță a adus grave acuzații la adresa avocatului Pârău, sâmbătă seară, la postul de televiziune România Tv.

Acuzațiile aduse de Sebastian Ghiță vin în contextul mandatului de arestare emis de Curtea de Apel Ploiești în anul 2017.

„Ceea ce mi s-a întâmplat mie este ceva ce prezint de câteva zile multor oameni și aproape nu le vine să creadă. Practic, cu toate că se știa cum se fiu citat, se știa care sunt apărătorii mei aleși, erau depuse delegații (…) în fața aceluiași judecător Casandrescu și în fața aceleași grefiere, după 10 zile cumva, dându-și seama de greșelile făcute în cadrul acestor proceduri, judecătorul se hotărăște să facă o camera preliminară sau o camera de consiliu și în acea cameră de consiliu, la fel cu 7 zile înainte, nu mai citează avocații mei sau pe mine. Hotărăște să emită un nou mandat, convocând un avocat din oficiu. Eu nu-l cunosc pe acest domn avocat, dar nu știu dacă acest domn avocat nu e parte a acestui grup infracțional organizat al lui Onea și al lui Negulescu. Acel avocat putea să-mi apere interesele, putea să spună mă abțin sau nu știu despre ce este vorba. (…) Niciun avocat nu poate vorbi în numele cuiva pe care îl reprezintă și în mod ilegal, în mod ciudat, aproape cred că aranjat, acel avocat să spună sunt de acord cu procurorul și cu arestarea. (…) Numai pe timpul lui Ceaușescu se întâmpla astfel de ilegalități, de încălcări de drepturi. Nu știu cum pot să comentez când văd că persoana care trebuia să mă reprezinte, acest domn Pârău, a pus concluzii în numele meu, spunând că e de acord cu eu am fost arestat”, a afirmat Sebastian Ghiță, conform România Tv.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: