Steaua evoluează, în această seară, de la ora 21.45 (în direct la Pro TV și Dolce Sport 1), în deplasare, la Manchester City. Partida contează pentru manșa a doua a play-off-ului Ligii Campionilor și nu mai are niciun fel de miză.

„Nu intrăm pe teren ca să ne distrăm”

Englezii au făcut spectacol la București, în urmă cu o săptămână, și s-au impus cu scorul de 5-0, risipind emoțiile în privința calificării. „Cetățenii” vor evolua în grupele UEFA Cham pions League, iar steliștii vor merge în grupele Ligii Europa. Pep Guardiola, antrenorul celor de la City, a anunțat că elevii săi nu se vor relaxa în această seară, chiar dacă s-au impus categoric pe „Arena Națională”.


Steaua nu a mai jucat în grupele Ligii Campionilor din sezonul 2013 – 2014


„Vom lua în serios jocul cu Steaua. Nu intrăm pe teren ca să ne distrăm, ci ca să învingem”, a spus tehnicianul spaniol.

Gigi Becali, patronul Stelei, a anunțat că i-a transmis lui Laurențiu Reghecampf să joace defensiv, pentru ca echipa să nu mai fie umilită.

„Nu au cum să ne dea goluri multe”

„Mă interesează să ieşim cu demnitate, rezultatul e imposibil de întors. Trebuie să protejăm jucătorii pentru meciul cu Pandurii. O să intre și câțiva jucători de bază, dar eu așa am înțeles. Ce s-a întâmplat la București a fost un accident. E o echipă foarte valoroasă, nu ai cum să-i învigi. Au demonstrat-o și în campionat. Dar noi o să jucăm cu ei exact cum a jucat Dinamo cu noi. Ne apărăm în 25 de metri. Nu au cum să ne dea goluri multe”, a spus Becali la sport.ro.