Evenimentul Zilei > Actualitate > DEZASTRU în Liga I. Se joacă pe teren, se decide la COMISII. Trei echipe au fost DEPUNCTATE
DEZASTRU în Liga I. Se joacă pe teren, se decide la COMISII. Trei echipe au fost DEPUNCTATE

DEZASTRU în Liga I. Se joacă pe teren, se decide la COMISII. Trei echipe au fost DEPUNCTATE

Gaz Metan Mediaș, ASA Târgu Mureș și Pandurii Târgu Jiu au fost depunctate, astăzi, cu câte trei puncte, din cauza datoriilor.

Comisia de Licențiere din cadrul FRF a decis, astăzi, să aplice o sancțiune cu câte trei puncte echipelor Gaz Metan Mediaș, ASA Târgu Mureș și Pandurii Târgu Jiu. Decizia a venit ca urmare a datoriilor pe care cele trei cluburi le au către angajați. Hotărârea nu este definitivă și poate fi contestată până vineri, la Tribunalul de Arbitrak Sportiv. „Au fost evaluate criteriile financiare, respectiv lipsa datoriilor financiare restante către cluburi şi către angajaţi. Ca şi la licenţiere, sunt două criterii. Cele trei cluburi au înregistrat datorii restante, Gaz Metan către un alt club, iar două cluburi către angjaţi, ASA şi Pandurii. E vorba de trei puncte pentru încălcarea articolului de care se face vinovat fiecare club în parte. La apel nu mai pot veni cu dovezi de achitare a restanţelor, pentru că termenul a fost de 30 noiembrie. Dacă plăteşti pe 15, 20 decembrie nu se cheamă că ai respectat cerinţa regulamentară”, a spus Viorel Duru, președintele Comisiei de Licențiere din cadrul FRF, pentru news.ro.