Evenimentul ZileiEVZ SpecialPSD a pierdut, Pro România se rupe… Manevre incredibile pe scena politică

PSD a pierdut, Pro România se rupe… Manevre incredibile pe scena politică

PSD a pierdut, Pro România se rupe… Manevre incredibile pe scena politică
PRO România a lansat un atac dur la adresa lui Mihai Tudose, despre care spune că „are cale liberă” pentru a-și negocia întoarcerea în PSD, după ce ar fi cerut demisia lui Victor Ponta din funcția de lider al partidului.

Pro România a reacționat după ce Mihai Tudose a cerut, marți, demisia lui Victor Ponta de la șefia partidului.

Pro România a transmis că în opinia partidului europarlamentarul Mihai Tudose a plecat din formațiune când a „tranzacționat” voturile partidului la instaurarea guvernului Orban și că acesta este liber să-și negocieze revenirea în PSD.

„PRO România îi solicită lui Mihai Tudose să nu mai tranzacționeze voturile partidului pentru avantaje personale.

PRO România consideră că Mihai Tudose a plecat din partid atunci când a negociat voturile pentru instalarea Guvernului Orban. Din acest motiv, întrucât acum este susținător al PNL, așteptăm să dea dovadă de minimă onoare și bun simț, iar în acest sens să redea partidului mandatul de europarlamentar.

Atragem atenția asupra faptului că funcția de europarlamentar a fost câștigată de Victor Ponta, prin munca a mii de colegi și simpatizanți PRO România din toată țara.

Chiar dacă Mihai Tudose pierde salariul și beneficiile aferente statutului de europarlamentar, avem toate încrederea că Ludovic Orban și PNL îl vor recompensa pentru “serviciile” sale. Faptul că acum își negociază poziția în PSD este problema sa și a social-democraților”, a transmis Pro România, într-un comunicat de presă.


Accesează: