Se joacă fotbal pe 10 august! Vedetele Braziliei, pregătite pentru amical

Se joacă fotbal pe 10 august! Vedetele Braziliei, pregătite pentru amical

Selecţionerul Braziliei, Mano Menezes, a anunţat ieri lotul de jucători pentru partida amicală cu Germania. Naţionala “carioca” se va prezenta la Stuttgart în efectiv complet, în aceeaşi zi în care Argentina lui Messi era aşteptată la Bucureşti.

Deşi cvintupla campioană mondială a fost eliminată de la Copa America în sferturile de finală, la fel ca şi rivala Argentina, federaţia braziliană nu se precipită. Păstrat la conducerea tehnică a echipei pentru a pregăti Mondialul din 2014, Mano a anunţat ieri lotul de jucători pentru amicalul de pe 10 august, care va fi onorat de toate starurile naţionalei “auriverde”. Gazda este, însă, Germania, o adevărată forţă în fotbalul mondial.

Brazilia se va deplasa la Stuttgart inclusiv cu Dani Alves (FC Barcelona) şi cu Elias (Real Madrid), care vor juca pe 14 august, la Madrid, primul tur al Supercupei Spaniei.

Iată lotul Braziliei pentru amicalul cu Germania: Portari: Julio César (Inter Milano), Victor (Grêmio) Fundaşi: Maicon (Inter Milano), Daniel Alves (FC Barcelona), André Santos (Fenerbahçe), Lúcio (Inter Milano), Thiago Silva (AC Milan), David Luiz (Chelsea), Dedé (Vasco da Gama) Mijlocaşi: Lucas Leiva (Liverpool), Ramires (Chelsea), Elias (Atlético Madrid), Ralf (Corinthians), Luiz Gustavo (Bayern München), Paulo Henrique Ganso (Santos), Renato Augusto (Bayer Leverkusen), Lucas Moura (São Paulo), Fernandinho (Şahtior Doneţk) Atacanţi: Alexandre Pato (AC Milan), Fred (Fluminense), Neymar (Santos), Robinho (AC Milan), Jonas (Valencia)

Ne puteți urmări și pe Google News