Pietre mari au căzut marţi de pe versanţii de pe Valea Oltului. La faţa locului au ajuns și polițiștii care au reuşit să dea drumul la circulaţie pe un singur fir, ruta Râmnicu Vâlcea- Sibiu.

În Călimăneşti au căzut cantităţi mari de piatră care au rupt pur şi simplu plasele de protecţie. Din cauza ploilor din ultimele zile, terenul de pe versanţi s-a îmbibat cu apă şi a luat-o la vale. Potrivit omaniatv.net, pe DN7 există în continuare pericolul ca pe carosabil să cadă pietre mari. „În acest moment mai este blocat un fir de circulaţie pentru că sunt stânci mari care nu s-au putut înlătura cu utilajele pe care le avem în dotare. Se încearcă spargerea bolovanilor. În zona respectivă exista o lucrare de protecţie cu plase ancorate, însă stâncile foarte mari au rupt plasele”, a declarat Lăcrămioara State, Şefa Drumurilor Naţionale-Vâlcea.

Locul este cunoscut ca periculos, mai ales că, în urmă cu 13 ani, a mai fost un incident de genul acesta, soldat cu răniți grav. Fostul șef de fermă al podgoriei Cotnari a fost una dintre victime, pierzându-și ambele picioare, iar soția sa a rămas doar cu unul singur.