Evenimentul Zilei > Politica > Se încinge lupta pentru Capitală. Dezvăluiri senzaționale din culise. Băsescu pregătește artileria grea
Se încinge lupta pentru Capitală. Dezvăluiri senzaționale din culise. Băsescu pregătește artileria grea

Se încinge lupta pentru Capitală. Dezvăluiri senzaționale din culise. Băsescu pregătește artileria grea

Traian Băsescu a dezvăluit care este membrul PNL important pe care Orban nu l-a dorit candidat la Primăria Capitalei.

Traian Băsescu i-a propus lui Nicușor Dan, în direct, un tandem de tipul „primar-viceprimar”. Potrivit lui Băsescu, lui Eugen Tomac, liderul PMP, i s-au propus trei posturi de ministru pentru partid. Acest lucru s-a întâmplat la întâlnirea pe care Tomac a avut-o cu premierul Ludovic Orban.

„Foarte mulţi se întreabă ce are Băsescu?”

Traian Băsescu a ținut să explice de ce dorește să se înscrie în cursa pentru Primăria Capitalei.

„Foarte mulţi se întreabă ce are Băsescu? De ce pleacă de la o soluţie politică atât de călduţă cum este condiţia de membru în Parlamentul European şi vine la curăţat oraşul.

Am ajuns la concluzia că am acumulat atâta experienţă că ar fi păcat să nu-mi onorez mandatul pe care l-am câştigat în 2004 din primul tur şi l-am întrerupt în noiembrie pentru că am plecat la Cotroceni

Fac această oferă bucureştenilor. Vom vedea dacă o vor accepta.Le garantez că nu o să le pară rău de ce se întâmpla în următorii patru ani dacă voi fi primar general”, a declarat Traian Băsescu.

Băsescu a spus că nu a fost sunat de Klaus Iohannis sau de Ludovic Orban pentru a-l convinge să-şi retragă candidatura. El a declarat că acest lucru at fi fost „exclus”, decizia sa fiind luată.

„Mie mi-a plăcut foate mult administraţia”

„Mie mi-a plăcut foate mult administraţia. Cei 10 ani în care am fost preşedinte m-au pus în afară administraţiei.

Am ocazia să revin în administraţie.O fac cu toată plăcerea, renunţând la salariul de europarlamentar, renunţând şi la pensia de 1.500 de euro care i se cuvinte unui parlamentar după un mandat”, a spus Băsescu.

„Rareş Bogdan nu era dorit la Primăria Capitalei”

Traian Băsescu a făcut dezvăluiri despre modul în care pe Nicuşor Dan l- a convins pe premierul Orban să-l susţină la Primăria Capitalei.

„Mergem pe propunerea pe care a făcut-o Băsescu. Mergem pe propunerea Nicuşor Dan pentru că Orban nu-l dorea pe Rareş Bogdan la Primăria Capitalei.

Uite aşa s-au întâlnit acum două junghiuri care s-au trezit acum cu un junghi mai mare peste ei. Am intrat peste ei. Le va da dureri de cap la toţi, inclusiv PSD-ului”, a marturisit Traian Băsescu.

El susține că vrea să obţină un scor de peste 30 la sută.

„Să nu credeţi că am ca ţintă să mă opresc ca procentaj sub procentele doamnei Firea. N-am intrat în această cursă ca să o pierd. Cred că Primăria Capitalei se va câştiga cu 35-38 la sută”, a dezvăluit Traian Băsescu, potrivit romaniatv.net.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: