Evenimentul ZileiActualitateSe cutremură Europa. Mărmureanu face un anunţ îngrozitor. „Africa se rupe în două”

Se cutremură Europa. Mărmureanu face un anunţ îngrozitor. „Africa se rupe în două”

Se cutremură Europa. Mărmureanu face un anunţ îngrozitor. „Africa se rupe în două”
După valul de cutremure care s-au produs în ultima perioadă în Europa, preşedintele onorific al Institutului Naţional de Fizică a Pământului, Gheorghe Mărmureanu, a făcut o analiză asupra acestor mişcări seismice.

Mărmureanu a spus că ultimul mare cutremur din Albania, care a avut o magnitudine de 6,6 grade pe scara Richter, face parte dintr-un ansamblu de modificări la nivelul scoarţei terestre.

„Africa se rupe în două. Este o acţiune directă a Africii, pentru că deja acum toată lumea este acum convinsă că Africa este responsabilă de marile cutremure care au loc în Italia, de o parte şi de alta a Mării Adriatice, în Albania şi alte ţări care sunt acolo, inclusiv Serbia, Macedonia.

Tot ce pot să confirm la această oră este că aceste acţiuni ale Africii nu vor afecta România, pentru că văd că sunt numai cutremure de suprafaţă. În Vrancea avem mai mult cutremure de adâncime. Aceste cutremure de suprafaţă nu pot afecta falia de mare adâncime a Vrancei, care la ultimul cutremur mare de anul trecut a fost la peste 150 km.  Vom vedea  mai târziu ce se mai întâmplă.

Africa împinge către nord, se rupe… O parte din ea s-a rupt deja şi acţionează prin sistemul Adria, care înseamnă Marea Adriatică. Asta va fi o acţiune de lungă durată. Partea dreaptă se rupe şi o ia către India. Partea dreaptă a Africii, împreună cu Madagascarul vor forma un nou continent, care se va depasa către India. Vom vedea ce se mai întmplă pe partea stângă”, a declarat, Gheorghe Mărmureanu, potrivit antena3.ro

 


Accesează: