Se bazează pe forţa gravitaţională. Poţi „scoate” VÂRCOLACUL din tine când e LUNĂ plină? / VIDEO

Se bazează pe forţa gravitaţională. Poţi „scoate” VÂRCOLACUL din tine când e LUNĂ plină? / VIDEO

Câştigă teren în Occident şi i se spune „Dieta Vârcolac”...

Mai este numită şi „Dieta Lunii Pline”, iar specialiştii în nutriţie subliniază că  presupune 24 de ore, inclusiv noaptea cu lună plină.

În tot acest timp nu se mănâncă nimic, doar se beau lichide detoxifiante şi cele 24 de ore poţi slăbi până la 3 kg. Noua dietă a început deja să facă furori în lumea mondenă, iar celebrităţi precum Demi Moore şi Madonna au anunţat că e posibil să apeleze la ea, în fiecare noapte cu lună plină, după cum precizează şi Business Insider.

Mişcarea apelor

Ne puteți urmări și pe Google News

„Dieta Vârcolacului” se bazează pe forţa gravitaţională a lunii asupra oceanelor şi râurilor. Atunci când Soarele, Luna şi Pământul se află perfect aliniate în timpul lunii pline, există o schimbare de presiune atmosferică, dar şi de mişcare a apelor.

Potrivit specialiştilor, „Dieta Vârcolacului” ajută organismul să absoarbă mai bine nutrienţii din mâncare. Asemeni unei detoxifieri, timp de câteva zile pe lună se vor bea doar sucuri naturale, fie în timpul lunii pline, fie în timpul lunii noi. Dieta presupune o zi sau două de post în care se vor consuma exclusiv apă minerală și plată, ceaiuri detoxifiante sau sucuri de legume şi fructe. Specialiștii spun că primele 24 de ore sunt cruciale pentru curăţirea organismului de toxine, timp în care oamenii pot slăbi chiar şi până la 3 kilograme (în mare parte apă). Important este ca această zi de post să fie exact în perioada Lunii Pline. Mai în glumă, mai în serios, unii dintre specialiştii care recomandă această dietă, comentează că „poţi scoate vârcolacul din tine şi poţi slăbi când e lună plină, dacă ai voinţă!”. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • Traian Băsescu: Sinceritatea costă, poporului român nu îi place să îi spui lucruri pe care nu vrea să le audă
  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU. USL nu s-a rupt! Doar s-a crăpat și mai tare!
  • Adrian Halpert: Antena 3 și-a cumpărat premiile internaționale

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Cele mai tari IMAGINI de la 2014 Sony World Photography. Selecția s-a făcut din peste 130.000 de fotografii
  • Dans popular MOLDOVENESC, executat de doi patinatori americani | VIDEO
  • Se simte bine în corpul ei ŞI O ARATĂ. Câţi ani crezi că are ACEASTĂ FEMEIE? / GALERIE FOTO

<iframe src="//www.youtube.com/embed/6S-lFTBoyi4" width="620" frameborder="0" height="418"></iframe>