Acuzații grele vin de la Arad

Actuala echipă de conducere a PSD este atacată și de la Arad, de deputatul Dorel Căprar, liderul oranizației județene, care îi acuză pe Paul Stănescu, secretar general al partidului și pe Marcel Ciolacu de trădare. Tot pe Facebook, Dorel Căprar îi acuză pe cei doi că pun interesele personale mai presus de cele ale partidului și că au transformat PSD într-o anexă a PNL. Mesajul îi este adresat direct lui Paul Stănescu, însă face referire și la Marcel Ciolacu.

„Mulți dintre noi am fost hărțuiți de instituțiile statului, am fost plimbați pe la DNA, eu am fost trimis în judecată, dar niciodată nu am plecat capul, pentru că sunt nevinovat. Niciodată nu am cedat șantajului, așa cum nu au cedat mulți dintre colegii noștri. În schimb dumneata, domnule Stănescu, după o singură vizită la DNA te-ai pus în genunchi, ne-ai trădat pe toţi şi ai fost lăsat în pace. La fel a facut și Marcel Ciolacu. Se pare că dosarele despre care se vorbeşte că le ai la DNA, sunt mai grele şi apăsătoare decât ataşamentul faţă de PSD. Ar trebui să luaţi în calcul amândoi că lucrurile de care eu sunt învinovăţit sunt din cele de care şi voi puteţi fi învinovăţiţi, ceea ce eu nu vă doresc deoarece ştiu că şi voi la fel ca şi mine sunteţi nevinovaţi”, a arătat Dorel Căprar.

Deputatul de Arad susține că cei doi trebuie să se retragă de la conducerea PSD și să lase locul unor lideri patiroți, puternici, loiali:

„Despre dumneata mă aşteptam să eșuezi ca secretar general interimar dar nu mă aşteptam să trădezi. Amândoi trebuie să vă prezentați urgent demisia, pentru că ați transformat PSD într-o anexa a PNL, pe care il ajută să rămână la guvernare cu orice preţ. România şi PSD au nevoie de lideri patrioţi, onești, puternici, loiali, care să aibă curajul să lupte pentru interesele românilor, nu de lași, de oameni slabi care își vând apropiații la primul colț de stradă. Incercati sa nu vă mai faceţi şi să nu ne mai faceţi de râs! Suntem mulţi nemulţumiţi de voi, nu doar cei pe care i-ai enumerat. Amândoi v-aţi demonstrat pe deplin limitele!”.

 

PAGINA ANTERIOARA