Evenimentul Zilei > Monden > Se anunță marele divorț. Actorul, copleșit de viața publică a vedetei TV
Se anunță marele divorț. Actorul, copleșit de viața publică a vedetei TV

Se anunță marele divorț. Actorul, copleșit de viața publică a vedetei TV

Actorul George Burcea a dispărut din viaţa Andreei Bălan. Deocamdată pe Instagram, dar lucrurile sunt extrem de tensionate între cei doi. Despre posibila destrămare a căsniciei, evz.ro a scris încă din 6 februarie, acum aducând noi informații în povestea de viață a vedetei blonde de la celebra emisiune ”Te cunosc de undeva”.

Anul trecut, pe când se sfârşea toamna, Andreea Bălan anunţa fericită pe toată lumea: „Suntem de 4 ani împreună și am creat o familie minunată! George mi-a fost alături atât în momentele bune, cât și în cele mai puțin bune. Avem doi copii sănătoși și minunați, iar nunta noastră este o încununare a celor întâmplate”. Paradisul părea că se coborâse pe pământ pentru cele două vedete. Cu atât mai mult cu cât tot în acea zi, a fost creştinată şi fiica lor, Clara Maria. A urmat un bal cu peste 200 de invitaţi, iar urările şi cadourile au curs gârlă.

Paradisul însă, câteodată,  deşi nu ar trebui,  are totuşi şi limite. Un moment când, din păcate, uneori se termină.

Pe 6 februarie, anul acesta, semnalam în EvZ faptul că lucrurile între Andreea Bălan şi soţul ei nu mai merg deloc bine. Un fapt, inexplicabil la vremea respectivă, răcise relaţia dintre ei. Se pomenea chiar de un iminent divorţ.

Un actor care joacă rolul caftitului

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE