Astfel, Goţiu a spus că nu îşi mai aminteşte exact dacă a fost sau nu ameninţat de către preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, într-o şedinţă a Birourilor Permanente Reunite, eroare pentru care îşi prezintă scuzele.

“Eu am zis că îmi cer scuze dacă cumva îmi amintesc greşit şi că m-aş fi aşteptat să fi reacţionat încă de atunci şi să conteste încă de atunci ceea ce am spus. Nu ne-am despărţit în nişte termeni foarte nervoşi, dar eu aştept ca Parlamentul să fie mult mai ferm nu doar la nivel declarativ, ci în spaţiul public faţă de tot ceea ce înseamnă violenţă”, a Mihai Goţiu, care nu consideră că Bădălău ar fi o persoană violentă.

"Oameni buni, intimidarea fizică şi verbală e marcă înregistrată PSD. Senatorul PSD Nicolae Bădălău, cel acuzat acum de violenţe la Giurgiu, ne-a ameninţat cu bătaia, pe mine şi pe Nicuşor Dan, în februarie, chiar în Parlament!", scrisese pe Facebook Mihai Goţiu, după ce aflase de incidentul dintre Bădălău şi Marin Anton, susţinător al proiectului minier de la Roşia Montană.

Senatorul Goţiu a fost agresat săptămâna trecută în studioul B1 TV de fostul purtător de cuvânt al Cabinetului Ponta, Mirel Palada. La puţin timp după acest incident, Nicolae Bădălău a fost acuzat de lovire de liberalul Marin Anton.

 

 

Te-ar putea interesa și: