Evenimentul Zilei > Actualitate > Screech din ”Salvați de clopoțel”, arestat după ce a înjunghiat un bărbat
Screech din ”Salvați de clopoțel”, arestat după ce a înjunghiat un bărbat

Screech din ”Salvați de clopoțel”, arestat după ce a înjunghiat un bărbat

Interpretul personajului Screech din serialul de televiziune „Salvaţi de clopoţel” (Saved by the Bell) a fost arestat după ce a înjunghiat un bărbat cu un briceag, vineri, într-un bar din oraşul Milwaukee din statul american Wisconsin

Dustin Diamond, în vârstă de 37 de ani, şi iubita lui au fost arestaţi la puţin timp după ce au fugit din acel bar, Grand Ave Saloon, aflat într-o suburbie a oraşului Milwaukee, Port Washington, în urma unei altercaţii care a avut loc în noaptea de joi spre vineri, a raportat poliţia locală, potrivit Mediafax. Site-ul TMZ.com, specializat în publicarea de informaţii despre celebrităţi, a publicat o înregistrare video, care îi arată pe Dustin Diamond şi iubita lui în timp ce se certau cu un alt cuplu, care îi fotografiase fără permisiunea lor. Cearta a escaladat, iar poliţia a fost chemată la faţa locului după ce actorul a scos un briceag şi l-a înjunghiat pe acel bărbat.

Bărbatul înjunghiat de Dustin Diamond a primit tratament împotriva unor răni care nu îi pun viaţa în pericol şi îşi petrece convalescenţa la domiciliu, afirmă Poliţia din Port Washington.

Dustin Diamond a fost arestat pentru port ilegal de armă albă şi punerea în pericol a siguranţei unui cetăţean, a precizat Poliţia din Ozaukee County.

 
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News